Tudod, ki ölte meg a trafikoslányt? A 444!

Illustration for article titled Tudod, ki ölte meg a trafikoslányt? A 444!

A Fidesz hivatalos közlönyeinél csak a félhivatalosak viccesebbek. A Spiler blogban levezették, hogy a liberális sajtó és az ellenzéki pártok tudatos, megtervezett lépésekkel jutottak el a trafikosgyilkosságig.

Advertisement

Mindig humoros, amikor az északi széltől a Jobbik megerősödéséig mindenért a sajtót okolják.

De mit mondjak akkor arra, hogy a Spíler blog halálkomolyan levezeti, hogy a 444 szerkesztői hogyan ölték meg szegény kaposvári eladólányt. Lépésről lépésre.

Advertisement
  • Kitalálták, hogy a trafikok valami „aranybányák”. Holott számítások szerint jó, ha a harmaduk nyereséges vagy nullszaldós.
  • Mivel hatalmas pénz mozog, így egyértelmű, hogy mindegyik egytől egyig „fideszes kézben van”. Ez sem igaz, mert a hvg.hu számításai szerint nagyjából az 1%-uk került valóban pártemberekhez.
  • A trafikrablásokról a 444 kevesebb mint 2 év alatt 33 cikkben számolt be. Úgy fest, mintha egyet sem mulasztottak volna el. Ezzel is azt a képet sugallták, hogy mindegyik trafik rendkívül zsíros falat lehet. És majd mindegyik írásban gondosan kihangsúlyozták, hogy a fólia miatt ezek az üzletek könnyű célpontok. A tévék dettó ugyanígy jártak el.
  • Mindeközben az ellenzéki pártok nem győztek örömködni, ha egy trafikot megrongáltak vagy kiraboltak. Szépen elültetve a fejekben, hogy „úgyis megérdemlik”.
Advertisement

Irtó furcsa lehet ilyen fejjel nézni magunk körül a világot. De én irigylem őket, mert a valódi világ sokszor unalmas hely, a gonosz összeesküvésektől és vértől csöpögő Uj Péterektől hemzsegő diliuniverzum viszont, ami az ő fejükben van, sohasem az.

Share This Story

Get our newsletter