A Fidesz hivatalos közlönyeinél csak a félhivatalosak viccesebbek. A Spiler blogban levezették, hogy a liberális sajtó és az ellenzéki pártok tudatos, megtervezett lépésekkel jutottak el a trafikosgyilkosságig.

Mindig humoros, amikor az √©szaki sz√©ltŇĎl a Jobbik megerŇĎs√∂d√©s√©ig minden√©rt a sajt√≥t okolj√°k.

De mit mondjak akkor arra, hogy a Sp√≠ler blog hal√°lkomolyan levezeti, hogy a 444 szerkesztŇĎi hogyan √∂lt√©k meg szeg√©ny kaposv√°ri elad√≥l√°nyt. L√©p√©srŇĎl l√©p√©sre.

  • Kital√°lt√°k, hogy a trafikok valami ‚Äěaranyb√°ny√°k‚ÄĚ. Holott sz√°m√≠t√°sok szerint j√≥, ha a harmaduk nyeres√©ges vagy nullszald√≥s.
  • Mivel hatalmas p√©nz mozog, √≠gy egy√©rtelmŇĪ, hogy mindegyik egytŇĎl egyig ‚Äěfideszes k√©zben van‚ÄĚ. Ez sem igaz, mert a hvg.hu sz√°m√≠t√°sai szerint nagyj√°b√≥l az 1%-uk ker√ľlt val√≥ban p√°rtemberekhez.
  • A trafikrabl√°sokr√≥l a 444 kevesebb mint 2 √©v alatt 33 cikkben sz√°molt be. √ögy fest, mintha egyet sem mulasztottak volna el. Ezzel is azt a k√©pet sugallt√°k, hogy mindegyik trafik rendk√≠v√ľl zs√≠ros falat lehet. √Čs majd mindegyik √≠r√°sban gondosan kihangs√ļlyozt√°k, hogy a f√≥lia miatt ezek az √ľzletek k√∂nnyŇĪ c√©lpontok. A t√©v√©k dett√≥ ugyan√≠gy j√°rtak el.
  • Mindek√∂zben az ellenz√©ki p√°rtok nem gyŇĎztek √∂r√∂mk√∂dni, ha egy trafikot megrong√°ltak vagy kiraboltak. Sz√©pen el√ľltetve a fejekben, hogy ‚Äě√ļgyis meg√©rdemlik‚ÄĚ.

Advertisement

Irt√≥ furcsa lehet ilyen fejjel n√©zni magunk k√∂r√ľl a vil√°got. De √©n irigylem ŇĎket, mert a val√≥di vil√°g sokszor unalmas hely, a gonosz √∂sszeesk√ľv√©sektŇĎl √©s v√©rtŇĎl cs√∂p√∂gŇĎ Uj P√©terektŇĎl hemzsegŇĎ diliuniverzum viszont, ami az ŇĎ fej√ľkben van, sohasem az.