Remek sz√≥rakoz√°st tal√°lt mag√°nak Grayson √©s Tina Haver Currin. Amerik√°ban lassan m√°r hagyom√°nny√° v√°lik az abortuszklinik√°k elŇĎtt a "csecsemŇĎgyilkoss√°gok" ellen t√ľnteni. A p√°r a t√ľntetŇĎk ellen t√ľntet, de √ļgy, hogy a legeleg√°nsabb troll is megirigyeln√©.

Azaz a t√©m√°hoz egy√°ltal√°n nem kapcsol√≥d√≥ feliratokkal √°llnak ki a mindenf√©le prolife t√°bl√°kat tart√≥ emberek mell√© ‚Äď √≠gy devalv√°lva az ŇĎ mondanival√≥jukat. Vagy csak laz√°n besz√≥lnak egyet, mint ezzel a "furcsa hobbi" felirat√ļ transzparenssel.

Persze nem viccbŇĎl csin√°lj√°k az eg√©szet. Egyik nap a klinika mellett mentek el, √©s annyira felh√ļzta ŇĎket a t√ľntetŇĎ t√∂meg, hogy megalkott√°k a fenti t√°bl√°t, ki√°lltak vele, lefot√≥zt√°k, felrakt√°k a netre, √©s az emberek r√° is kattantak a dologra. Az√≥ta ilyen feliratok sz√ľlettek:

Advertisement

Noha itthon is nagy kult√ļr√°ja van a trollkod√°snak, a mi megold√°saink gyakran egyszerŇĪek, b√°nt√≥ak √©s √∂nc√©l√ļak. √Čs egy√°ltal√°n nem viccesek. Felejts√ľk el a kommunist√°z√°st, fasiszt√°z√°st, buziz√°st! Csod√°latos potenci√°lt l√°tok a mŇĪfaj kreat√≠vabb kivitelez√©s√©ben. √Čs akkor az ellent√ľntet√©s itthon sem arr√≥l sz√≥lna, hogy otromb√°n besz√≥lunk a m√°siknak, hanem hogy eleg√°nsan! Mondjuk √≠gy:

Advertisement

Advertisement

Ti milyen t√ľntet√©sre vinn√©tek vicces transzparenst, √©s mi √°llna rajta, ha nem f√©ln√©tek, hogy megvernek benneteket?

Az eredeti képek: index, 444, hír24, NOL