Totó kutya él, jól van, macskákkal haverkodik

Emlékeztek még 2006 egyik sztárjára? Ha nem, elég ránézni a képre. Totó kutya Gyurcsány Ferenc legendás háziállata volt, aki - egyebek közt - kétszer is lesmárolta Putyin elnököt. Rég volt tényleg, úgyhogy utánanéztünk, mi van vele most.

Azzal kezdődött, hogy vicces fényképeket kerestem Vlagyimir Vlagyimirovicsról, és egyszer csak kidobta ezt a gép. Akkor eszünkbe jutott Szilyvel, hogy Totó bizonyára benne van már a korban, és elkezdett bennünket érdekelni, vajon hogy megy a sora.

Advertisement

A legilletékesebb - Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc legfontosabb sajtófelelőse - villámgyorsan segített. Azt írta, Totó már kilencéves, de jó egészségnek örvend. Sajnos nyáron volt egy balesete, utána kétszer meg kellett műteni a lábát, ettől kicsit sántít.

Viszont a Gyurcsány családba beköltözött két cica is, az utcáról szedték össze őket, az egyiknek Foltos a neve, a másiknak Szürke. A lényeg: remekül elvannak Totóval. Hát ennyit mára a tényfeltáró újságírásról. Lentebb fotókat láthattok arról, hogy néz ki mostanában a három jó barát. Hogy melyikük melyik, azt ki fogjátok találni.

Advertisement

Share This Story