Ha az ember nincs jelen a napfelkeltén, akkor nem tudja átélni a napfelkeltét, hiába kel fel a nap. Ezzel a pompás gondolattal reklámozza a köztévé Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című hétvégi montre műsorfolyamát Rákay Philip fidesztüntetés-műsorvezető.

"A napfelkelte átéléséhez nem elég egy szép táj. És önmagában a nap is kevés. Kell hozzá az ember, az ő vágya és akarata, hogy az élmény részesévé váljon." - ezt a totális értelmetlenséget dünnyögi hipnotikus hangon a klipben. Tény, ami tény, még egy annyira hívő fideszes, mint Illés "A Főnök Nevét A Szádra Ne Merd Venni" Zoltán se képes átélni a napfelkeltét, ha otthon marad. Lehetne mondjuk törvényt hozni, arról hogy a Nap köteles meglátogatni a Magyar Kormány tagjait, és nem fordítva.

Advertisement

A Kormány Coelhója a videó tanúsága szerint egyáltalán nem örül annak, hogy tök illegális helyről, a visegrádi vár egyik romfalának tetejére felmászva nézheti a napfelkeltét, ahnnan bárki mást csúnyán lerincigálnának az őrök és jól meg is büntetnék. Szerintem talán azért vág ilyen savanyú képet az orbánista kommunikátor, mert viszket a macskabajsza. Onnan gondolom, mert Mirike (10) követelésére nekem nemrég lett hasonló macskabajszom, és úgy viszket, mintha egy csík leukoplasztot ragasztottak volna az orrom alá, miközben a fodrász rövid hajszálakat szór a nyakamba.

[via intimrape]