Török Gábor: Ha Simicska is indul, akkor én nem!

Illustration for article titled Török Gábor: Ha Simicska is indul, akkor én nem!

Természetesen maradt még egy slusszpoén délutánra is a mai veszprémi körforgásban.

Advertisement

Török Gábor az Inforádió Aréna című műsorában beszélt a terveiről. Kiderült, hogy Simicska felbukkanása hazavágná politikai ambícióit: "Ha megjelenik Simicska Lajos bármilyen formában a választáson, akár közvetlenül, akár közvetve, attól csak még komolyabb lesz a tétje a veszprémi időközi választásnak. (...) Ugyanakkor abban nem vagyok annyira biztos, hogy akkor szereplőként, tehát sakktáblán, bábuként is szeretnék megjelenni. Nem az az elsődleges célom, hogy egy ilyen nagypolitikai, nehezen áttekinthető játszmának a részévé váljak" – mondta a politológus.

Egyébként a jövő héten dönti el, hogy tényleg indul-e, amennyiben összegyűlik a szükséges 22 194 lájk. A kampányáról annyit ígért, hogy az "a választópolgárok számára is teljesen áttekinthető és látható" lenne, míg az őt támogató pártokról azt mondta, ha indul a választáson, nem határolódik el egyik párttól sem, és örül, ha bármelyik politikai tömörülés szavazói rá voksolnak, de nem lesz senkinek a jelöltje, komolyan veszi függetlenségét.

Advertisement

A Török–Simicska-párbaj elmaradása már csak azért is rossz lenne, mert akkor okafogyottá válna Szily László illusztrációja.

Share This Story

Get our newsletter