This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Torghelle Sándoré az év mondata

Illustration for article titled Torghelle Sándoré az év mondata

Pontosabban fél- vagy inkább csak harmadmondata. A Hosszú Katinka-ügy nyomában járva lyukadtam ki az nso.hu-n, és úgy bukkantam erre a csodára. Mint kiderült, az MTK játékosa ott volt az események sűrűjében, amikor a szerdai FTC–Videotonon kitört egy kisebb balhé.

Advertisement

Tudjátok, volt ez a kupadöntő, amin a zöldek lemészárolták a bajnokot, és a végén kialakult valami konfliktus a nézőtéren, aminek egyik résztvevője Joan Carrillo Videoton-edző fia volt. Akit az egyik verzió szerint két zöld-fehér szurkoló abuzált, a másik – MLSZ-es – verzió szerint ellenben csak fotózkodni szerettek volna vele, amit ő a 0-4-es eredmény ismeretében rossz néven vett. A történtek miatt egyébként csúszott is egy percet a díjátadó, mivel a videotonosok nem Csányi Sándorra figyeltek egy darabig, hanem a lelátóra.

Advertisement

Mindegy, ebben nem én fogok igazságot tenni, a lényeg úgyis Torghelle. Aki ezt modta:

Amikor a lefújás után észrevettem, hogy Joan Carrillo fiai és két-három ferencvárosi között dulakodás alakul ki, közéjük álltam, szétválasztottam őket, és mondtam nekik, mindenki nyugodjon le! Az egyik fradista azt felelte, engem is azonnal megver, és amikor visszakérdeztem, mégis miért tervez ilyesmit, azt mondta: mert te az idegenekkel vagy… Jöttek a biztonságiak, segítettek, hogy ne alakuljon ki balhé. Ennyi történt, nem tudom, nem láttam, ki kezdte, csak eltoltam egymástól a feleket, és kész.

Advertisement

visszakérdeztem, mégis miért tervez ilyesmit

:DDDDDDDD

Ezt használni fogom. Szilynek igaza van, Torghelle nagy király!

Share This Story

Get our newsletter