Változtattunk pár dolgot a kinjás blogok címlapjain, így a Cink is másképp néz ki. Ha olvasol, kommentelsz, megosztasz vagy blogolsz nálunk, itt olvashatod el, mi változott.

Rövidebb címek

Mostant√≥l 70 karaktert jelen√≠t√ľnk meg a c√≠mekbŇĎl, aki enn√©l hosszabbat ad, az csak a posztok permalinkjein l√°thatja a teljes c√≠met. Ennek k√©t oka van. Egyr√©szt a c√≠m nem arra van, hogy nagyreg√©nyt √≠rjunk, m√°sr√©szt a Google √©s a Facebook 70 karaktern√©l mindent lev√°g, √≠gy ha nagyreg√©nyt is szeretn√©nk √≠rni, a n√©p nem fogja azt l√°tni.

Mint minden kinjás változás, ez nemcsak a Cinket érinti, hanem az összes, Kinján futó blogot: a tiédet is, ha csinálsz nálunk egyet.

Rövidebb ajánlók

A kinj√°s posztok elsŇĎ bekezd√©se egyben a c√≠mlapi aj√°nl√≥ is. Eddig ez olyan hossz√ļ volt, mint az elsŇĎ bekezd√©s, mostant√≥l ~330 karaktern√©l elv√°gjuk √©s csak a permalinken jelen√≠tj√ľk meg. Az okok hasonl√≥ak, mint a r√∂videbb c√≠mekn√©l.

Advertisement

Kisebb aj√°nl√≥gomb, m√°shogy mŇĪk√∂dŇĎ hozz√°sz√≥l√≥- √©s megoszt√≥gomb

A c√≠mlapon a posztok alatt az aj√°nl√≥- √©s a hozz√°sz√≥l√≥gomb kisebb lett √©s a poszt jobb als√≥ sark√°ba ker√ľlt. Az aj√°nl√≥gomb ugyan√ļgy mŇĪk√∂dik ‚Äď ‚ėÖ ‚Üí ‚ėÖ ‚Äď, a hozz√°sz√≥l√≥- √©s megoszt√≥gomb (a kis sz√∂vegbubor√©k) azonban innentŇĎl √°tvisz a permalinkre, ott lehet hozz√°sz√≥lni √©s Facebookra/Twitterre/Tumblrre megosztani, a c√≠mlapon nem.

Advertisement

Tömörebb blipek

A blipek a c√≠m √©s k√©p n√©lk√ľli, tvitnyi sz√∂veges posztok, ha ezekbŇĎl t√∂bb van a c√≠mlapon egym√°s alatt, nem tesz√ľnk k√∂z√©j√ľk elv√°laszt√≥vonalat.

Advertisement


Van m√©g egy csom√≥ dolog, ami nemsok√°ra k√©sz lesz, √©s pomp√°san fog kin√©zni, egyben inform√°ci√≥ban sokkal gazdagabb c√≠mlapokat lehet onnant√≥l csin√°lni. Ha van kedved n√°lunk, az √©p√ľlŇĎ-sz√©p√ľlŇĎ Kinj√°n blogolni, regiszt√°lj ‚Äď √©s sz√≥lj, hogy mirŇĎl √≠rsz, mert ha klassz, kitessz√ľk a Cinkre.