Tömörebb szövegek, áthelyezett gombok a címlapon

Változtattunk pár dolgot a kinjás blogok címlapjain, így a Cink is másképp néz ki. Ha olvasol, kommentelsz, megosztasz vagy blogolsz nálunk, itt olvashatod el, mi változott.

Rövidebb címek

Mostantól 70 karaktert jelenítünk meg a címekből, aki ennél hosszabbat ad, az csak a posztok permalinkjein láthatja a teljes címet. Ennek két oka van. Egyrészt a cím nem arra van, hogy nagyregényt írjunk, másrészt a Google és a Facebook 70 karakternél mindent levág, így ha nagyregényt is szeretnénk írni, a nép nem fogja azt látni.

Advertisement

Mint minden kinjás változás, ez nemcsak a Cinket érinti, hanem az összes, Kinján futó blogot: a tiédet is, ha csinálsz nálunk egyet.

Rövidebb ajánlók

A kinjás posztok első bekezdése egyben a címlapi ajánló is. Eddig ez olyan hosszú volt, mint az első bekezdés, mostantól ~330 karakternél elvágjuk és csak a permalinken jelenítjük meg. Az okok hasonlóak, mint a rövidebb címeknél.

Kisebb ajánlógomb, máshogy működő hozzászóló- és megosztógomb

A címlapon a posztok alatt az ajánló- és a hozzászólógomb kisebb lett és a poszt jobb alsó sarkába került. Az ajánlógomb ugyanúgy működik – ★ → ★ –, a hozzászóló- és megosztógomb (a kis szövegbuborék) azonban innentől átvisz a permalinkre, ott lehet hozzászólni és Facebookra/Twitterre/Tumblrre megosztani, a címlapon nem.

Advertisement

Tömörebb blipek

A blipek a cím és kép nélküli, tvitnyi szöveges posztok, ha ezekből több van a címlapon egymás alatt, nem teszünk közéjük elválasztóvonalat.

Advertisement

Van még egy csomó dolog, ami nemsokára kész lesz, és pompásan fog kinézni, egyben információban sokkal gazdagabb címlapokat lehet onnantól csinálni. Ha van kedved nálunk, az épülő-szépülő Kinján blogolni, regisztálj – és szólj, hogy miről írsz, mert ha klassz, kitesszük a Cinkre.

Advertisement

Share This Story