Illustration for article titled Tömeges szexuális problémák támadtak a Fidesz frakciójában

Újra elsült Tasó "Te mit pofázol bele, kisanyám" László fideszes képviselő szája. A kormánypárti suttyó szívesen megütné Szél Bernadettet. Potenciazavart okoz a kormánypártiság? Javaslatunk: pinázószobát kéne létesíteni a rettegő fideszes férfiak számára.

Advertisement
Illustration for article titled Tömeges szexuális problémák támadtak a Fidesz frakciójában

Különös, egyértelműen nemi eredetűnek tűnő agresszió harapózott el a Fidesz országgyűlési frakciójában. A mai ülésnapon az LMP-s Szél Bernadett napirend előtti felszólalásának utolsó előtti mondata az volt, hogy "Önök először ütnek, aztán kérdeznek." Mire Tasó László azt vágta rá, hogy "Csak téged". Igen, ez ugyanaz az ember, aki két évvel ezelőtt Szabó Tímea LMP-s képviselőnőnek, aki megkérte, hogy csendben hallgassa végig Jávor Benedek felszólalását, azt mondta, hogy "Te mit pofázol bele, kisanyám". Tasó akkor, utólag persze, azzal védekezett, hogy ki volt borulva Arnóth Sándor képviselő halála miatt.

Advertisement

A mostani, nőverésről ábrándozó megjegyzése alapján most már nem is egy frakciótársa halhatott meg, hanem egy egész busznyi. Más magyarázatot nem találunk arra, hogy egy felnőtt férfi miért jelentené be ilyen nyíltan, hogy ennyire zavarba hozza egy nő jelenléte. Megoldást jelenthetne a szituációra, ha a házelnök kiutalna egy hangszigetelt helyiséget a fidesz képviselőcsoportjának, ahol az ülésterembe lépés előtt az érintettek előbb nőkről készült fotónagyításokat nézhetnének, majd tiszta erőből megcibálhatnák egy nőt jelképező bábu copfját, teli tüdőből ordítva, hogy puncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipuncipunci, amíg meg nem nyugszanak.

[via Ertsey Katalin fb]

Share This Story

Get our newsletter