A szélsőjobbos heccmester a Brit-szigetekig repült a Tolvajkergetők miatt, hogy ott elhajtsák. De azért ügyvédhez fordult. Ügyes húzás, ha jól értem, nyaralt egy jót, miközben az ügyvéddel simán kommunikálhatott volna ingyen, online.

Advertisement

A nap leghumorosabb videójában a homofób, rasszista nethuszár a dublini reptéren beszél arról, hogyan ment ki Írországba, hogy közvetlenül a Facebooknál tiltakozzon, amiért leszedték a Tolvajkergetők nevű, hihetetlenül népszerű oldalát. Ahogy arra számítani lehetett, hősünk nem jutott tovább a portánál. A videó első részének csúcsa az, amikor kimondja azt, hogy

KAMPANI POLÁJSZI

A másik vicces csúcs, amikor a pofozásairól, fegyverlengetéseiről és folyamatos fenyegetőzéséről ismert szélsőjobbos wannabe-verőember arra panaszkodik, hogy Magyarországon a lefenyítés kultúrája uralkodik. Nem hiszed? Szó szerint ezt mondja:

Hát kérem szépen, ez lehet, hogy így van Magyarországon, ahol nem tudom hány év alatt, talán többszáz is, megszoktuk ezt az erősebb kutya dolgot, mert egyébként is abból áll a kultúránk, hogy mindenki próbál lefenyíteni vagy megbüntetni és kuss a neve a parasztnak. Ez más országokban nem így működik.

Advertisement

A harmadik vicces csúcs az, amikor az ember rájön, hogy hoppá, ha egyszer maga Tomcat is azt mondja a videó elején, hogy nem számított arra, hogy beengedik a Facebookhoz, akkor miért is utazott ki. Ő azt monddja, hogy azért, hogy egy netes ügyekre specializált ügyvédi irodával megtárgyalja a Facebook beperelésének a lehetőségét. Oké, de ezért miért kellett személyesen kimennie, miért nem levelezte-csetelte le, ahogy bárki más csinálná? Talán mert nem a saját pénzéből csinálta végig mindezt?

Sronti mikroblogger ezt kérdezte a Tumblren:

Jól értelmezem, hogy itt azt történt, hogy Tomcat kiment Dublinba valami samesszal 130 000 forintból, megnézte a látnivalókat, benézett az FB székházba, meg valami zugügyvédhez, aki ingyen beszélt vele tíz percet, aztán elment és berúgott valami kocsmában, most pedig hónapokig megint pumpolhatja a rajongóit a biztos nyerő írországi perre?

Advertisement

A Cink tippje: igen, bár nem voltam ott, de szerintem jól értelmezed.

Share This Story

Get our newsletter