Jordan Belfort, a csaló bróker, aki Leonardo DiCaprio játszott a filmben, kiborult a fizetését firtató kérdésen, és átkozódva kiszaladt az ausztrál tévéstúdióból. Majd rájött, hogy ő már abból él, hogy a megjavulásáról tart előadásokat, és visszasompolygott.

Advertisement

Belfort, a befektetőit kétszázmillió dollárral lehúzó, majd 22 hónapot börtönben töltő csaló bróker, akinek a világsikerű önéletrajzi könyvéből forgatta Scorsese a filmjét, az interjú vége felé, amikor a megkárosított befektetők kárpótlásáról kérdezgette Liz Hayes riporter, egyre idegesebb lett. (A bírósági ítélet szerint minden bevétele felét át kéne utalnia a becsapott ügyfeleknek, de a hírek szerint sokkal kevesebb pénzt csorgat.)

Aztán annál a kérdésnél, hogy "Az utolsó az lenne, hogy szóbeli megállapodása van a menedzsmentjével a Fordham céggel. Ez arra irányuló próbálkozás, hogy elrejtse az ausztráliai bevételeit?" a farkas ordibálva kirohant. Hogy aztán meglepő módon fogja magát, és hajlandó legyen visszaülni a székébe. Valószínűleg eszébe jutott a brókerből lett elítéltből lett sztárelőadónak, hogy Ausztráliában is harmincezer dollár körüli összeget kap egyetlen, megtért bűnösként elmondott előadásáért.

Advertisement

(via Gawker)

Share This Story

Get our newsletter