This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Töltsd a délutánt Antal Nimróddal! Bónusz Andy Vajna!

A Kontroll és a Ragadozók rendezője két hete Budapesten volt, hogy leforgasson egy imázsfilmet a Magyar Nemzeti Filmalapnak. Ha már erre járt, a Filmalap elkapta egy egésznapos beszélgetésre is, ahogy előtte Joe Eszterhast és Alan Parkert is.

Advertisement

Nimród pedig beszélt rendesen, összesen 140 percnyi anyagot pakolt fel a filmhu ma délelőtt. Mesélt a pályája elejéről, arról, hogy milyen az Egyesült Államokban dolgozni, milyen volt a Kontrollt forgatni, ésatöbbi.

A fent posztolt videó elején ráadásul Andy Vajna filmbiztos beszél arról, hogy pontosan mi is ez a kisfilm, amit Nimród forgatott és hogy mi lesz a jövője, miközben frankón úgy néz ki, mintha most csattogott volna be Bora Bora partjairól. Lehet, hogy a Bora Bora-feliratú pólója miatt gondolom.

Advertisement
Illustration for article titled Töltsd a délutánt Antal Nimróddal! Bónusz Andy Vajna!

Az első részletet nézzétek meg itt nálunk, aztán kattintsatok át a filmhura. A beszélgetés moderátora Madarász Isti, aki mostanában Hacktion-, és Barátok közt-epizódokat rendez, és mellesleg csinált már pár baromi jó rövidfilmet.

Advertisement

Én sajnos nem tudtam elmenni a beszélgetésre, de másodkézből tudom, hogy Antal Nimród egy irtó cuki fiatalember.

Share This Story

Get our newsletter