A Kontroll √©s a Ragadoz√≥k rendezŇĎje k√©t hete Budapesten volt, hogy leforgasson egy im√°zsfilmet a Magyar Nemzeti Filmalapnak. Ha m√°r erre j√°rt, a Filmalap elkapta egy eg√©sznapos besz√©lget√©sre is, ahogy elŇĎtte Joe Eszterhast √©s Alan Parkert is.

Nimr√≥d pedig besz√©lt rendesen, √∂sszesen 140 percnyi anyagot pakolt fel a filmhu ma d√©lelŇĎtt. Mes√©lt a p√°ly√°ja elej√©rŇĎl, arr√≥l, hogy milyen az Egyes√ľlt √Āllamokban dolgozni, milyen volt a Kontrollt forgatni, √©sat√∂bbi.

A fent posztolt vide√≥ elej√©n r√°ad√°sul Andy Vajna filmbiztos besz√©l arr√≥l, hogy pontosan mi is ez a kisfilm, amit Nimr√≥d forgatott √©s hogy mi lesz a j√∂vŇĎje, mik√∂zben frank√≥n √ļgy n√©z ki, mintha most csattogott volna be Bora Bora partjair√≥l. Lehet, hogy a Bora Bora-felirat√ļ p√≥l√≥ja miatt gondolom.

Advertisement

Az elsŇĎ r√©szletet n√©zz√©tek meg itt n√°lunk, azt√°n kattintsatok √°t a filmhura. A besz√©lget√©s moder√°tora Madar√°sz Isti, aki mostan√°ban Hacktion-, √©s Bar√°tok k√∂zt-epiz√≥dokat rendez, √©s mellesleg csin√°lt m√°r p√°r baromi j√≥ r√∂vidfilmet.

√Čn sajnos nem tudtam elmenni a besz√©lget√©sre, de m√°sodk√©zbŇĎl tudom, hogy Antal Nimr√≥d egy irt√≥ cuki fiatalember.