A magyar sportsajt√≥ sosem a hatalomt√≥l val√≥ k√≠nos t√°vols√°gtart√°sr√≥l volt h√≠res, de ami a Nemzeti Sportban Szijj√°rt√≥ P√©ter k√∂r√ľl folyik, az tal√°n Kazahszt√°nban is mosolyt csalna a sporszeretŇĎ k√∂zv√©lem√©ny arc√°ra.

Ami√≥ta kider√ľlt, hogy a Dunakeszi teremfocicsapata a Minisztereln√∂ks√©g fideszes driblikir√°lyainak klubja lett, a sportlap fantasztikus sŇĪrŇĪs√©gben √©s r√©szletess√©ggel sz√°mol be a csapat k√∂r√ľli t√∂rt√©n√©sekrŇĎl. Azt m√©g a sajt√≥val nem hivat√°sszerŇĪen foglalkoz√≥k is eg√©szen pontosan megtippelhetik, hogy Szijj√°rt√≥ sz√≠nre, azaz p√°ly√°ra l√©p√©se elŇĎtt h√°ny cikk sz√ľletetett m√°sodoszt√°ly√ļ futsalcsapatokr√≥l. Igen, pontosan annyi!

Az m√©g t√∂k√©letesen √©rthetŇĎ, sŇĎt dics√©retes, hogy amikor a vez√©rfideszesek besz√°lltak a klubba, az √ļjs√°g √≠rt r√≥la. De az√≥ta eltelt p√°r √©v, √©s a cikkek √°radata nem enyh√ľl.

N√©zz√ľk a mai Szijj√°rt√≥-h√≠rt! A elsŇĎoszt√°ly√ļ fordul√≥kr√≥l h√©tfŇĎnk√©nt hagyom√°nyosan meg szokott jelenni egy r√∂vid √∂sszefoglal√≥ cikk a lapban. A mai cikk illusztr√°ci√≥ja maga a labd√°ra koncentr√°l√≥ Sz.P., az √≠r√°son bel√ľl pedig k√ľl√∂n bekezd√©s foglalkozik azzal a sporttt√∂rt√©neti jelentŇĎs√©gŇĪ esem√©nnyel, hogy b√°r ŇĎ maga az NB2-es keret tagja, sorozatos s√©r√ľl√©sek miatt Szijj√°rt√≥ P√©ter √©let√©ben elŇĎsz√∂r p√°ly√°ra l√©phetett a futsal NB1-ben, r√°ad√°sul kezdŇĎk√©nt. √Čs sok t√≠zezer olvas√≥ tudhatta meg a H√ćRT, hogy P√©ternek t√∂k√©letes p√©ntek est√©je volt. Na mondjuk kellett is az ilyen felhangol√°s a FŇĎn√∂k l√°ny√°nak lagzija elŇĎtt. A Nemzeti Sport-cikk egyetlen nyilatkoz√≥ja Szijj√°rt√≥ volt.

Nem ezzel f√ľgg √∂ssze, mert a Dunakeszi √ļjonc, ellenfele, a Beretty√≥√ļjfalu pedig magyar szinten nagymenŇĎ, de a meccset 1-4-re vesztette el a Fidesz-csapat.