Ha lány lennék, csak ilyen halottimaszk-tojást adnék a locsolóknak.

Van valami nyugtalan√≠t√≥ az emberarc√ļ csokitoj√°sban. Alapb√≥l emberi arcokat l√°tni ott, ahol azoknak nincs semmi hely√ľk, el√©g para dolog szerintem, de ez a toj√°sfej m√©g √ļgy is n√©z ki, mintha b√°rmelyik pillanatban kinyithatn√° a szem√©t. Egy ilyen csokitoj√°st nem sz√≠vesen enn√©k meg ‚Äď a nyuszinak m√©g ok√©, hogy leharapom a f√ľl√©t, de egy emberi arcot sz√©tr√°gni?

Beolvasztani is brut√°lis dolognak tŇĪnik, tuti √ļgy n√©zne ki, mint amikor a n√°cik arca leolvadt az Indiana Jonesban. Rakjam el valahova m√©lyre? Nem tudom, a tudat, hogy van egy emberarc√ļ toj√°s valamelyik szekr√©ny h√°tulj√°ban, szint√©n nem egy kellemes √©rz√©s.

Szóval, ha nekem kéne csokitojásokat adogatnom, ilyet adnék a kedves locsolóknak, hadd:

  1. döbbenjenek meg
  2. mosolyogjanak kínosan
  3. agyaljanak, hogy ezzel most mi a fenét lehet kezdeni.

Nyilv√°n most kifigur√°zom ezt az eg√©szet, igaz√°b√≥l val√≥sz√≠nŇĪleg lef√©nyk√©pezn√©m, kinyomn√°m inst√°ra valami vicces emojival √©s k√©pal√°√≠r√°ssal, azt√°n befaln√°m az eg√©szet.

Advertisement

De utána rosszul érezném magam.

A fenti csoda √ļgy k√©sz√ľl, hogy beszkennelik az ember arc√°t, 3D-nyomtat√≥val k√©sz√≠tenek egy √∂ntŇĎform√°t, abb√≥l lehet gy√°rtani r√©m√°lomtoj√°sokat ‚Äď √≠gy a gasztron√≥miai minŇĎs√©g csak tŇĎl√ľnk f√ľgg. A Bombas & Parrn√°l lehet megrendelni a dolgot, √°rat nem √≠rnak.

via io9