Illustration for article titled Többféleképpen is meg lehet írni, ha konganak az Üllői úti lelátók

Több mint 12 ezren voltak a Ferencváros első hazai NB I.-es tétmeccsén az új stadionban. Ez annyi, mint fél ház. Ami durvább, az az, hogy nemcsak a B közép, a VIP-szektor is kongott.

Advertisement

A Debrecen ehhez képest tavasszal tudott csinálni néhány zsúfolt házas meccset, igaz, vasárnap este már csak néhány ezren lézengtek a szuper arénában. Na de hogy is énekelte meg ezt a Nemzeti Sport? Így: Nézőcsúcsot hozott az FTC stadionja, csökkenés Debrecenben.

Viszont ha közelebb akartok kerülni a valósághoz, akkor inkább az Origo összeállítását olvassátok el, amiből kiderül: Kubatov Gábor Ferencváros-elnök úgy érzi, nem hibázott, és marad a vénaszkenner és a tribün egyik hosszanti részét elfoglaló drága szektor is – ahova a jelek szerint nem sok mindenkinek jut eszébe jegyet-bérletet váltani. Mondjuk ezt nem egészen értem – vagy félreértek valamit –: ezek a jegyárak azért korántsem tűnnek annyira brutálisnak, mint az egészen nevetséges Chelsea elleniek voltak. Bár 5200-at talán én sem szívesen fizetnék egy Nyíregyháza elleni 3-1-ért.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter