This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Tíz évig tartott megláncolva három fiatal lányt a perverz álújságíró

Illustration for article titled Tíz évig tartott megláncolva három fiatal lányt a perverz álújságíró

Egészen elképesztő emberrablási ügy lepleződött le Clevelandben. Nem kizárt, hogy az emberrabló, magát újságírónak álcázva, cikket írt az esetről, és ahhoz az áldozatok rokonait is meginterjúvolta.

Advertisement

Női kiabálásra figyelt fel egy szomszéd Cleveland egyik kisebb, de sűrűn álló faházakból álló negyedében. A vicces rapklipből szalajtott fickó átment, és a verandáról bekukkantva egy fiatal lányt és egy kisgyereket látott. Mit mond először egy tíz éve rabságban tartott ember? Ez a lány azt mondta, hogy "Segítsen kijutnom. Régóta itt vagyok". Tényleg jó rég volt, szerencsétlen Amada Berry ugyanis 2003-ban tűnt el, egy nappal a 17-dik születésnapja előtt, miután hazatelefonált, hogy valaki azonnal hazaviszi a Burger Kingből, ahol akkor dolgozott. Nagyjából ebben az időben tűnt el két társa, az akkor 14 éves Gina DeJesus és a 21 éves Michelle Knight. Mind a három lányt a megtalálásuk helyéhez képest pár kilométeren belül rabolták el annak idején.

Advertisement

A szomszéd, Charles Ramsey berúgta az ajtó alsó részét, itt mászott ki a lány és a kisgyerek. Ramsey közben azt látta, hogy a házigazda kimenekül a házból. A rendőrök egy közeli McDonald's-ben fogták el nem sokkal később.

Egyelőre úgy tűnik, hogy ő, az 52 éves Ariel Castro volt a hunyó, de kihallgatásuk után két bátyját is letartóztatták. Castro iskolabusz-vezető volt és egy karibi stílusú zenét játszó együttesben basszusgitározik. A házban több kisgyereket is találtak, akik nem kizárt, hogy az emberrablók és áldozataik gyerekei.

Advertisement

De nem is ez, sőt még az állítólag a házban talált, a plafonra rögzített láncok a legijesztőbbek. Először az derült ki, hogy Ariel Castro fia, Anthony Castro egyetemi hallgató korában, 2004-ben cikket írt az esetről, megszólaltatva a 14 éves kislány szüleit. Aztán jött az extrém csavar, amikor arról érkeztek információk, hogy 2004-ben egy Ariel Castro nevű ember is írt egy cikket az esetről egy helyi lapba, megszólaltava például az egyik áldozat anyját.

Ez itt Charles Ramsey fantasztikusan vicces telefonhívása a rendőrségre, a verandáról, az átélt izgalmak hatása alatt. Ha tudsz angolul és ma csak egy hangfájlt hallgatsz meg, ez legyen az!

Advertisement

Ez pedig itt ő maga, amint az esetről nyilatkozik. Úgy beszél, mint Shaggy a legendás taxihívásakor!

Ez itt a feltételezett emberrabló arca:

Illustration for article titled Tíz évig tartott megláncolva három fiatal lányt a perverz álújságíró
Advertisement

Ennek a képnek a jobb oldalán pedig Amanda Berry látható:

Illustration for article titled Tíz évig tartott megláncolva három fiatal lányt a perverz álújságíró

Share This Story

Get our newsletter