This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Titokban és sunyin zsidózott a zsidó esküvő operatőre

Kilenc hónapig tökölt a vágott anyaggal, úgyhogy a friss házaspár elkérte a vágatlan nyersanyagot.

Advertisement

Az amerikai Claudia és Stan Gocman nem volt megelégedve azzal az esküvői felvétellel, amit a tökéletes nevű Anthony Aurelius küldött nekik, állításuk szerint többet lehetett látni a vendégek tarkóját mint az arcát, és különben is majdnem egy évig tartott, amíg kézhez kapták az egészet. Először ráadásul a rossz esküvőről szóló videót kapták meg.

Gocmanék úgy döntöttek, hogy bekérik az egész nyersanyagot, hátha sikerült valaki másnak megmentenie belőle valami használhatót. Arra nem számítottak, hogy tele lesz a felvétel olyan jelenetekkel, amin Aurelius sunyi módon, a vendégek háta mögött szidja őket, míg el nem jut addig, ameddig egy rendes antiszemita egy zsidó esküvőn és ki nem bukik belőle ez:

Nem hibáztatom Hitlert.

Aurelius egy kocsiban, feltehetőleg a kollégájának, valamilyen hülye oknál fogva bekapcsolt kamerával mond olyanokat, hogy "szépek ezek a zsidó nők, de biztos az összes egy kibaszott tehén lesz", meg hogy "nem túl kedvesek, nem igaz? nagyon kevés bennük a melegség" és hasonlókat, amiket az ember legjobb esetben otthon, a négy fal között szokott mondani három sör után ha megy a Hegedűs a háztetőn, és nem akkor, amikor a munkáját kellene végeznie.

Advertisement

Aurelius azóta bocsánatot kért a pártól és szögre akasztotta a videós karrierjét és visszautalta a fizetségét.

[Huffington Post]

Share This Story

Get our newsletter