This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Titkos üzenetet rejtettek el a Puskás Stadion első videójában

Itt az első animáció a leendő szuperarénáról. A titkos üzenet azt ültetné az illetékesek fejébe, hogy itt kell majd rendezni egy BL-döntőt. Ahol az egyik résztvevő a magyar válogatott.

Advertisement

A frissen kiposztolt videó alapján akár jól is nézhet majd ki a leendő nemzeti stadion. A film megmutatja, milyen átépítéssel jár a régi Puskás félig lerombolása majd rendes focistadionként való újjáépítése. Aztán a vége felé megnézhetjük azt is, hogy néz majd ki a hely, ha megtöltik a nézők.

Illustration for article titled ​Titkos üzenetet rejtettek el a Puskás Stadion első videójában
Advertisement
Illustration for article titled ​Titkos üzenetet rejtettek el a Puskás Stadion első videójában

Ekkor jön az elmetrükk: a kezdőkörben, durván 1:30-nél, egy másodpercre a BL logója tűnik fel, hogy utána gyorsan elpárologjon. Ennyi volt, ezzel minden fontos ember fejébe sikerült beültetni az Üzenetet! Az mondjuk érdekes, hogy a virtuális meccsen a kemény mag magyar zászlókat lenget, vagyis képzeletben az a ritka focibravúrt sikerült megvalósítani, hogy a magyar válogatott - elsőként a világ összes nemzeti csapta közül! - bejutott a BL döntőjlbe. Ez már sportteljesítmény!

Share This Story

Get our newsletter