V√©gre van saj√°t konte√≥nk! EgyszerŇĪen nem lehet v√©letlen, ha egy v√°ratlanul t√°madt helyzetben - spont√°n t√ľntetŇĎk elfoglalj√°k a p√°rtsz√©kh√°z kertj√©t - a Fidesz Selmeczi Gabriell√°t k√ľldi a helysz√≠nre egy t√°l van√≠li√°s karik√°val. J√≥, hogy nem h√°trafel√© lovagolt egy p√≥nin, mik√∂zben a Harlem Shake-re r√°ngat√≥zott. √Čs mindezt egy nappal azut√°n, hogy √Āder J√°nos animgif-kompatibilis m√≥don r√∂h√∂gte ki Matolcsy "Megsz√ľnt a p√©nz" Gy√∂rgy jegybakeln√∂k√∂t.

A FideszrŇĎl r√©gebben szok√°s volt azt mondani, hogy √∂rd√∂gi √ľgyess√©ggel manipul√°lj√°k a m√©di√°t, mik√∂zben a val√≥ √©letben elŇĎbb egyik b√©n√°z√°sb√≥l estek a m√°sikba, hogy a v√©g√©n m√©g r√° is l√©pjenek egy gerebl√©yre. De most hat√°rozottan megv√°ltozott valami.

Mik√∂zben Kumin Ferenc seg√≠ts√©g√©vel √ľgyesen altatnak, a titkos m√©mtan√°csad√≥k javaslat√°ra a kommunik√°ci√≥jukat mikroblog-kompatibliss√© tett√©k. A jelsz√≥: ami nem √©rthetŇĎ meg egy m√°sodperc alatt, az ne l√©tezzen!

Advertisement

Az ind√≠t√°s √≠g√©retes, izgatottan v√°rjuk, hogy a p√°rtvezet√©snek tetszeni fog-e az √ļj ir√°nyvonal, √©s K√∂v√©r L√°szl√≥ t√©nyleg √©lŇĎ hungarom√©mm√© v√°ltozik-e.