O. Csaba internetes jelens√©g √©s tipszmiksz-szakember k√°b√≠t√≥szerrel val√≥ vissza√©l√©s miatt elsŇĎ fokon 3 √©v 6 h√≥nap szabads√°gveszt√©st kapott, szabadl√°bon v√©dekezhet.

O. √ļr az Olaszorsz√°gban √©lŇĎ tes√≥j√°nak felvett vide√≥ban √ľzente meg, hogy ‚ÄěItthon minden rendben, le fognak csukni. CsŇĎ!". Azt√°n a Blikk megk√©rdezte a Kaposv√°ri T√∂rv√©nysz√©k sz√≥vivŇĎj√©t, aki elmondta, hogy igen, elsŇĎ fokon el√≠t√©lt√©k, ŇĎ meg enyh√≠t√©s√©rt fellebbezett.

Szeg√©ny Tipszmiksz Csabi pedig pr√≥b√°l keverni a Blikknek, de a kŇĎkem√©ny igazs√°got m√©gis kimondja r√≥la az √ļjs√°g√≠r√≥:

‚Äď Voltam m√°r b√ľntetve, val√≥ban a drog miatt buktam meg, de ez a mostani eset nem r√≥lam sz√≥l. Tudja, mindig vannak rosszakar√≥k, ŇĎk terjesztik ezt r√≥lam. √Ām ha val√≥ban √©n lenn√©k az √©rintett, akkor itt √°llhatn√©k egy daru mellett? ‚Äď magyar√°zkodott ‚ÄěTipszmiksz Csabi", azaz O. Csaba, aki a jogerŇĎs √≠t√©let meghozatal√°ig szabadl√°bon v√©dekezhet.

Ha valakinek nem lett volna meg még eddig Tipszmiksz Csabit, annak itt a híres tavalyi videója:

Csabi akkora ST√ĀR lett, hogy m√°r a Mekin√©l egy prom√≥ci√≥s kamp√°nyban valaki √∂sszedob√°lt egy ilyen nevŇĪ burgert, amit azt√°n el is kezdtek √°rulni:

Advertisement

[Blikk]