Egyelőre nincsen hír szereposztásról, de most megmondom előre, hogy Danny Trejo benne lesz.

Advertisement

Robert Rodriguez rendező ma jelentette be, hogy az El Rey Network nevű tévécsatornáján indítani fog egy sorozatot egyik legjobb filmjéből, az Alkonyattól pirkadatigból. A filmet Quentin Tarantino írta, főszereplője a Vészhelyzetből frissen megpattant, kicsit tanácstalan George Clooney volt, és mindenki sokkot kapott a sztoritól, amikor nem olvasott utána és hirtelen a felétől csatakos vámpíröldöklés lett az addigi feszült túszdrámából.

Ha beleteszik valahogy az 1996-os Salma Hayeket, akkor nincsen kifogásom. Viszont remélem egyáltalán nem lesz olyan, mint az a három, egyenesen videóra készült folytatás, amiből 400 forintért már lehet venni egyet kazettán a Vaterán.

Advertisement

Az El Rey Network az év végén indul Amerikában. A csatorna lényege az, hogy a hispán közönségnek angol nyelvű szórakoztatást nyújtson. Ez elég szárazon hangzik, de hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni. Az El Rey partnere lesz az a Univision-hálózat, ami ma jelentette be, hogy megcsinálja spanyolul a Breaking Badet Metastasis címmel és egy Walter Blanco nevű főszereplővel, valamint ugyanígy latinosítják a Gossip Girlt, Gossip Girl Acapulco-ként. Nem kamuzok.

El Rey egyébként egy kitalált mexikói város, ahova az Alkonyattól pirkadatig főszereplői próbálnak eljutni. Rodriguez más filmjeiben is emlegetik.

Advertisement

[Deadline]

Share This Story

Get our newsletter