Házibuli Attila, a mulatós műsorok szupersztárja 160-nal sietett 50-es táblánál Szatmárnémetibe, emiatt két órára fogdába vágták szegényt az érmihályfalvai rendőrök. Majd elengedték. A mai reggel legmókásabb újságcikke a Borsonline-on olvasható. Fotókkal!

Ha jól értem, Attila három playbacket akart lenyomni egy nap alatt, ami nem feltétlenül sok ebben a műfajban, de úgy egy kicsit igen, ha a fellépések helyszínei a következők: Sopron, Békéscsaba, Szatmárnémeti. Innentől ő mondja:

Sehonnan sem szeretek elkésni, ezért ezt a csúszást be kellett valahogy hoznom, muszáj volt rálépnem a gázpedálra. Tény és való, hogy 160–180-nal száguldottam végig a főutakon, de a pontosság az egyik nagy erényem.

A pontosság emberére ekkor csaptak le a rendőrök:

Két órát voltam rács mögött, de egy örökkévalóságnak tűnt minden fogdán töltött perc. Öröm volt az ürömben, hogy a rendőrkapitány beszélt magyarul, és még fel is ismert. Onnantól felgyorsultak az események, a kihallgatás után 2000 lejes helyszíni bírsággal megúsztam a dolgot.

Advertisement

A végén minden jóra fordult, az előadás sem maradt el:

A szatmárnémetiek megértéssel kezelték a csúszást, és óriási hangulatot teremtettek. Szánom-bánom a történteket, de ez van.

Advertisement

A tanulság:

Örülök, hogy ennyivel megúsztam, még ha a büntetés gyakorlatilag el is vitte a gázsimat.

Advertisement

Ha esetleg nem ismernétek eléggé Házibuli Attilát, akkor innen megismerhetitek.

Advertisement