H√°zibuli Attila, a mulat√≥s mŇĪsorok szuperszt√°rja 160-nal sietett 50-es t√°bl√°n√°l Szatm√°rn√©metibe, emiatt k√©t √≥r√°ra fogd√°ba v√°gt√°k szeg√©nyt az √©rmih√°lyfalvai rendŇĎr√∂k. Majd elengedt√©k. A mai reggel legm√≥k√°sabb √ļjs√°gcikke a Borsonline-on olvashat√≥. Fot√≥kkal!

Ha j√≥l √©rtem, Attila h√°rom playbacket akart lenyomni egy nap alatt, ami nem felt√©tlen√ľl sok ebben a mŇĪfajban, de √ļgy egy kicsit igen, ha a fell√©p√©sek helysz√≠nei a k√∂vetkezŇĎk: Sopron, B√©k√©scsaba, Szatm√°rn√©meti. InnentŇĎl ŇĎ mondja:

Sehonnan sem szeretek elk√©sni, ez√©rt ezt a cs√ļsz√°st be kellett valahogy hoznom, musz√°j volt r√°l√©pnem a g√°zped√°lra. T√©ny √©s val√≥, hogy 160‚Äď180-nal sz√°guldottam v√©gig a fŇĎutakon, de a pontoss√°g az egyik nagy er√©nyem.

A pontoss√°g ember√©re ekkor csaptak le a rendŇĎr√∂k:

K√©t √≥r√°t voltam r√°cs m√∂g√∂tt, de egy √∂r√∂kk√©val√≥s√°gnak tŇĪnt minden fogd√°n t√∂lt√∂tt perc. √Ėr√∂m volt az √ľr√∂mben, hogy a rendŇĎrkapit√°ny besz√©lt magyarul, √©s m√©g fel is ismert. Onnant√≥l felgyorsultak az esem√©nyek, a kihallgat√°s ut√°n 2000 lejes helysz√≠ni b√≠rs√°ggal meg√ļsztam a dolgot.

A v√©g√©n minden j√≥ra fordult, az elŇĎad√°s sem maradt el:

A szatm√°rn√©metiek meg√©rt√©ssel kezelt√©k a cs√ļsz√°st, √©s √≥ri√°si hangulatot teremtettek. Sz√°nom-b√°nom a t√∂rt√©nteket, de ez van.

Advertisement

A tanuls√°g:

√Ėr√ľl√∂k, hogy ennyivel meg√ļsztam, m√©g ha a b√ľntet√©s gyakorlatilag el is vitte a g√°zsimat.

Ha esetleg nem ismernétek eléggé Házibuli Attilát, akkor innen megismerhetitek.

Advertisement