"Nem érdekel, jó drága az autóm és most meg kell javíttatnom". Ezt mondta az ausztrál csaj a rendőröknek, aki hét haverjával SMS-ezgetett vezetés közben, míg fel nem öklelt egy bringást, akinek eltört a gerince.

A "le se szarás" az egyik legnépszerűbb online jelszó, így Kimberley Davis most igazi bálvány lehet. A 21 éves ausztrál lány egyetlen autóút alatt 7 különboző embernek írt szöveges üzenetet és összesen 44-szer használta a telefonját, ezért csak az volt meglepő, hogy milyen sokára ütött el egy kivilágított biciklistát a Victoria állambeli Koroitban. Az áldozat szerint kihívta ugyan a mentőket, de utána nem volt hajlandó segíteni rajta és hagyta az úton heverni. A kiérkező rendőröknek pedig ilyeneket nyilatkozott:

"Egyszerűen nem érdekel, (…) a kocsim jó drága és most meg kell szereltetnem. Elég dühös vagyok, hogy a biciklista megütötte a kocsim oldalát. Nem értek egyet azzal, hogy az ember azért ütne el valakit, mert vezetés közben SMS-ezik. Nem telefonáltam, amikor elütöttem a biciklistát."

A lányt 4500 dollárra büntették és kilenc hónapra elvették a jogosítványát, a férinak eltört a gerince, megműtötték és gerincmerevítót kell hordania.

(via Gawker)