Feh√©r galambok rep√ľlnek, minden szem az √©gre szegezŇĎdik, lesznek Gripenek √©s heroikus film, √©s nem hi√°nyozhat a Korm√°nybiztos √ör, az Eln√∂k √ör √©s a k√∂zismerten r√©gi Fradi-szurkol√≥ Minisztereln√∂k √ör sem. A Chelsea csak a hab a tort√°n.


A r√©gi √°prilis 4-ei √ľnneps√©gek forgat√≥k√∂nyve sem lehetett enn√©l szebb. A k√©t legjobb r√©sz tal√°n az, ami a k√∂z√∂ns√©g viselked√©s√©re vonatkozik: a j√°t√©kosok √°ltal kir√ļgott labd√°kat "hatalmas taps √©s √≥v√°ci√≥ fogja k√≠s√©rni", m√≠g a Gripenek megjelen√©sekor "minden szem az √©gre szegezŇĎdik".

Igaz, ha t√©nyleg √ļgy kell √∂sszefogdosni a k√∂z√∂ns√©get, ahogy arr√≥l tegnap √≠rtunk, akkor biztosan lesznek, akik tudni fogj√°k, mikor mit kell csin√°lni, √©s nem kell f√©lni az √∂nj√°r√≥kt√≥l.

Advertisement

M√°r csak az√©rt sem, mert a Fradi-szurkol√≥k igen nagy r√©sze elvbŇĎl nem lesz ott a biometrikus azonos√≠t√°s miatt, ŇĎk helyette a BKV ElŇĎre p√°ly√°j√°n j√°tszanak a Rapid Wien szurkol√≥ival, mik√∂zben Kubatov Eln√∂k √ör megnyitja a vadonat√ļj stadiont.