Hoszni Mubarak bukott egyiptomi eln√∂k ut√°n Narendra Modi indiai minisztereln√∂k is fel√©rt a politikusi piperkŇĎcs√©g Everestj√©re: saj√°t nev√©vel cs√≠kozott anyagb√≥l szabatott √∂lt√∂nyt. A magyar nemzet tan√°csad√≥-p√°v√°ja sem maradhat sz√©gyenben, seg√≠t√ľnk.

Mubarak √©s Modi √∂lt√∂ny√©nek anyag√°t a Holland & Sherry angol luxussz√∂vet-manufakt√ļr√°t√≥l lehet megrendelni, Signature Collection n√©vre hallgat. Kasm√≠rral kevert gyapj√ļb√≥l sz√∂vik, Super 140-es minŇĎs√©gben (min√©l nagyobb sz√°m, ann√°l v√©konyabb sz√°lb√≥l van az anyag √©s ann√°l finomabb, a 140 nagyon durva, azaz durv√°n finom, nem durva, sz√≥val tapintata selymes a k√©znek), a sz√∂veg a megrendelŇĎre van b√≠zva.

Egyedi rendel√©sre k√©sz√≠tett anyag r√©v√©n a c√©g nem k√∂z√∂l √°rakat. M√°r csak az√©rt sem, mert a minta v√©konys√°g√°t√≥l ‚Äď ami mind√∂ssze k√©t millim√©ter is lehet ‚Äď √©s a h√≠mz√©shez haszn√°lt sz√°l anyag√°t√≥l ‚Äď ami arany is lehet ‚Äď f√ľggŇĎen ez nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lehet, de a Daily Mail √©rtes√ľl√©se szerint a Mubarak √∂lt√∂ny√©hez haszn√°lt anyagb√≥l p√©ld√°ul 10 ezer fontba (4,2 milli√≥ forintba) ker√ľl annyi, amennyi egy k√©tr√©szes √∂lt√∂nyh√∂z kell. Ehhez j√∂n m√©g a szab√°s k√∂lts√©ge, ami Angli√°ban egy j√≥ szab√°szatn√°l m√©g plusz 3‚Äď4 ezer font.

Advertisement

A Holland & Sherry igazgat√≥ja neveket persze nem mondott, de azt igen, hogy nemesek, ipari nagy√°gy√ļk, √∂k√∂lv√≠v√≥k √©s lovagl√≥k vannak a Signature Collection megrendelŇĎi k√∂z√∂tt.

L√≥pokr√≥cot is k√©sz√≠tettek m√°r, amibe a l√≥ neve volt beleszŇĎve.