A Négyeshatos-gate egyik sokkoló igazán tréfás vonása, hogy a gyűlölettől fröcsögő, rémisztő kommentelő-zombihadseregben legalább annyi nő van, mint férfi. Sok helyen örjöngenek, én az Index Facebookján néztem meg a legfrissebb cikkük alatti kommenteket. Kiválasztottam egy rakás nők, illetve egy másik rakás férfiak által írt, a nőverést ünneplő, de minimum megértő, néha keveslő hozzászólást. A kérdés annyi, hogy kik a keményebbek. Szavazni alant lehet, jó mérlegelést.

Női versenyzőink véleménye:

- Egy pofon nem a világ !!! Legalább ezután jobban figyelnek a kismamák ! Megijedt szegény pasi !!!!!!

Advertisement

- számomra döbbenet, h a sofőrt támadókban fel sem merül, h a pofon nem agresszió volt ebben az esetben. ez az a pofon volt, amit az a tinilány kap az apjától, aki éjfél helyett hajnali 3-kor megy haza kissé itókásan. harag és aggodalom keveréke. szerintem ilyenkor jogos a pofon, főleg h senki nem hal bele. tanító jellegű.

- Bár vannak ellentmondások, és nem vagyok az erőszak híve, de 100%-ban megértem, ha valaki ijedtében lekever egy pofont. "Te hülye vagy? És ha megöllek?"- típusú stresszlevezető pofont. Nem lett agyonverve a nő.

- Akkora sokk nem érhette a kismamát ha már egyből tud ide-oda nyilatkozni.

- Ösztönből cselekedett és aki felelősségteljesen végzi a munkáját ugyanígy tett volna!

Advertisement

- átmegy a piroson, bemutat a villamosvezetőnek, aztán majd balkánozza magyarországot, mert a sokkos sofőr rosszl tolerálta ezt. gratula, gondolom majd segít eltartani a kirúgott sofőr gyerekét!

- .. szerintem jobban járt volna, ha elüti.. akkor is nagy lenne a felhajtás, csak a vezető nem lenne a hibás .. így meg egy HP miatt szív .. ennyi.. én nem biztos, hogy csak egy pofonnal el tudtam volna intézni .. ..

Advertisement

- igen, hát nehogy már a káposzta egye a kecskét... nem elég, hogy kimegy a villamos elé még bemutat a sofőrnek, hát komolyan mondom szerencséje volt, hogy ennyivel megúszta...lehet mondani, hogy "dehát terhes nő", na ez az, terhesen ne csináljon ilyet

Férfi versenyzőink álláspontja:

- Nem a vezetőt kell kirúgni hanem a nőt hazaküldeni angliába

- Terhes nő.. és ez min változtat? Úgy tudom ha valaki egy pofont kap az nem fogja károsítani a baba egészségét, de lehet én vagyok ilyen rossz biológiából...?

Advertisement

- Villamos vezetőnek semmi!!! Kismamát meg jól valagba rúgni!!!!!

- ez kicsit azért vicc... valami nyomorul angol ribanc akinek annyi esze nincs hogy a piros jelzést megkülönböztesse a zöldtől, aztán még neki áll arcoskodni miközben a sofőr megmenti az életét... én a sofőr helyében még jól meg is rugdostam volna a földön aztán ráálltam volna a villamossal a nyakára...

Advertisement

- Na ez Magyar ország! Nem a sokk miatti egészség károsodásával foglalkoznak szegény sofőrnél, hanem ki rúgják. Gratulálok igen embertelen ez az eljárás. Megilletné a 20 éves vezetés után a rehabilitáció, ez lenne a minimum. Ezzel persze nem azt mondom hogy minden hibát követő gyalogost le kell pofozni, de a sokk hatás alatt biztos tőlem is meg kapta volna.

- Talán megköszönné az életét a nagyképű nagyra tartott külföldi .Sajnos ö már egy életre megtanulta hogy az úttestre lépés előtt kőrül kell nézni ,ezt is meg köszönhetné a nagyra tartott külföldi .Mutogatni meg ...anyának .....BKV....nak... papír tudom ajánlani nyalakodni már nem divat !!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter