Én, azt hiszem, lelkiismeret-furdalás nélkül végeznék vele. Az internet eltompít, Albert már meg is nyugodott, én viszont még nem. Victor Internetes Hódítási Módszere kikészített.

Amikor a kopasz szörnyeteg szagolgatni kezdte a szerencsétlen statiszta lányt – aki olyan halálravált, ugyanakkor kiégett arccal áll, mint egy vérpadra vonszolt grófnő vagy egy ültetvényen kikötözött rabszolga –, önkéntelenül kotorászni kezdtem magam körül, hogy fegyvert fogjak, és megkeressem ezt a Nicholas Victor nevű felhasználót.

A feministák helyében soha többé nem csinálnék pénzért felvilágosító reklámokat, hanem egyszerűen megosztanám Nicholas Victor önreklámját, ahol csak tudom. Ez pont olyan videó, amihez nem kell kommentár, minden jelző csak gyengít az azonnali, zsigeri hatáson.

Advertisement

A filmet külön ajánlom azoknak a férfiaknak, akik nem értik, miért rossz érzés a csajoknak, amikor csak stíröljük a lábukat vagy a csöcsüket a villamoson. Ha ennek csak az egy tízezreléke villan be olyankor, már irtózatos lehet.

Ha az élet napos oldalán akarsz járni, forrón ajánlom a Mester további videóit, amiket én is most kezdek nézegetni. Az Online társkereső titkok például nem rossz, a kapitális pöcsfejjel, aki 9-10-es nőket tud a hódító fotóival befolyásolni.

Ebből a filmből meg az tetszett, hogy “amikor megfogod puszira, reflexből visszaérint”:

De még én is csak a legkülső spirálkaroknál járok a csodálatos PUA-galaxisban.