Juszt László neve már felröppent korábban is, de Fekete - Fegya - Gy. Attiláé még csak nagyon sutyorogva. Ma rájuk vallott Radnai. Na de miről is van szó?

"Radnai László bűnbánó maffiózó vallomása szerint az éppen szökésben lévő Portik Tamás egy híres újságírónak 3 millió forintot, egy híres tévés műsorvezetőnek egy másfél mlliós Patek Philippe-órát ajándékozott. Hogy ne piszkálják az ügyeit. Pedig az újságírók lefizetése sajnos közel sem olyan gyakori jelenség, mint esetleg gondolná az ember."

- írtuk csütörtökön és még aznap meg is jött az első megfejtés: alighanem Juszt László lesz az egyik, mert ő volt, aki elhagyott egy több millás Patek Philippe-órát néhány éve. Ilyennel pedig nem sok újságíró rohangál Budapesten.

Advertisement

Aztán, ahogy az Index írja: "a Portik-per mai tárgyalásán a bíró már a konkrét személyekre kérdezett rá Radnainál, aki megerősítette, hogy Jusztról és Fekete Gy.-ről van szó. Fekete Gy. az Indexnek nettó hazugságnak nevezte, hogy találkozásaik alkalmával valaha pénzt kapott volna Portiktól, vagy akárcsak pénzt ajánlott volna neki".

A Népszabi megbízott főszerkesztője pedig annyira semmitmondó közleményben védte meg és határolódott el egyszerre tőle, hogy az a gyanúm, hogy csak a nol.hu kattintásszámát szeretné növelni az akcióval.

Jusztról egyelőre semmi hír, izgatottan várjuk a további fejleményeket.

/Swiss James fotója természetesen csak illusztráció, a ma átalakult Flickrről./