Itt a cikk, amin a legt√∂bben fognak megs√©rtŇĎdni Magyarorsz√°gon. Olyan b√°tor volt a Kreat√≠v, hogy elolvasni is f√©ltem a sz√°zas fot√≥slist√°jukat. Mi hiszti mehet most a h√°tt√©rben! A fot√≥sok ugyanis a leg√©rz√©kenyebb √©s leg√∂n√©rzetesebb alakok a sajt√≥ban.

"Milyen sz√°zas lista az amin nincs rajta a Huszti Pista?" Ez volt az elsŇĎ gondolatom, amikor √°tfutottam a Kreat√≠v √∂ncsonk√≠t√≥an b√°tor v√°llakoz√°s√°t, a top 100 magyar fot√≥s list√°j√°t. (Ut√≥lag j√∂ttem r√°, hogy versben gondolkodtam.)

Mindenf√©le f√©nyk√©pezŇĎmŇĪv√©sz akad persze rajta, a mŇĪv√©szfot√≥sokr√≥l a divatf√©nyk√©p√©szeken √°t a riporterekig, √©s √©n igaz√°n k√∂zelrŇĎl csak az ut√≥bbi csoportjukat ismerem, de felteszem, hogy a mŇĪv√©szek √©s a divatfot√≥sok sem kev√©sb√© √©rz√©keny vir√°gok.

A legjobb magyar sportok egyike a listafik√°z√°s. Itt a lehetŇĎs√©g: szerinted ki hi√°nyzik rettentŇĎen a Kreat√≠v list√°j√°r√≥l? √Čn nyit√°snak bemondtam ugye Huszti Istv√°nt, a riportfot√≥ Pagaininij√©t, most ti j√∂tt√∂k.