Elkeser√≠tŇĎ besz√°mol√≥t olvastam arr√≥l, hogy szombat √©jjel az angoloknak √©s olaszoknak szurkol√≥ ezrek d√∂bbenet√©re √°ll√≠t√≥lag fradist√°k jelentek meg az Erzs√©bet t√©ren, √©s klaszikus n√°ciskod√°sba kezdtek. De nem hiszem el.

Nem voltam ott, √©s b√°r a dolgot akt√≠v Nb1-es szurkol√≥k√©nt persze bŇĎven el tudom k√©pzelni, akarni nem akarom. √ögyhogy ha te is ott n√©zted a meccset, meg√≠rhatn√°d, hogy te mit l√°tt√°l √©s hallott√°l. Ha volt egy√°ltal√°n ilyen, mibŇĎl der√ľlt ki, hogy pont fradist√°k voltak? Zavaros ez nekem egyelŇĎre. Ez itt az eredeti besz√°mol√≥, Amaurote klaviat√ļr√°j√°b√≥l:

Tegnap a G√∂d√∂rn√©l n√©ztem az olasz-angolt. Hihetetlen atmoszf√©ra, t√∂bb ezer, mindenf√©le n√°ci√≥j√ļ ember, sz√≥ szerint mintha Braz√≠li√°ban lett√ľnk volna, t√∂bb sz√°z olasz torkaszakadt√°b√≥l √©nekelte az olasz himnuszt, az angol blokk a j√≥l ismert angol szurkol√≥i √©nekeket, t√©nyleg k√ľl√∂nleges volt a hangulat - eg√©szen addig am√≠g meg nem √©rkezett egy csapat fradista, akik minim√°lis bemeleg√≠t√©s ut√°n orden√°r√© m√≥d neki√°lltak zsid√≥zni √©s cig√°nyozni..percekig a "mocskos zsid√≥k"-t√≥l √©s a "sieg heil"-tŇĎl z√ļgott a G√∂d√∂r √©s k√∂rny√©ke‚Ķeszm√©letlen √©gŇĎ volt, sz√≥ szerint megfagyott a hangulat √©s egy pillanatra eln√©mult az eg√©sz k√∂rny√©k. Nem tudom √©reztem e magyark√©nt magam ennyire k√≠nosan valaha is.