This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Tényleg a Savas Bácsi csókolta meg Orbán Viktor kezét?

Illustration for article titled Tényleg a Savas Bácsi csókolta meg Orbán Viktor kezét?

Ne kerüljünk rendszerváltó hangulatba, mert ez a képpár akkor se jelent semmit, ha a jobb oldalin ugyanaz a bácsi szerepel, mint a bal oldalin. De azért mindenképpen vicces. Bár az is igaz, hogy félhátulról a legtöbb bácsi egyforma. Aki nem ismerné SB-t, ő volt az a kormányrajongó, aki a Fidesz-székház csütörtöki ostromának kezdetekor fura mozdulattal meggyúrogatta egy skandáló aktivista állát, aztán sósavat ígért a fiatal rendbontók pofájába.

Advertisement

A fotómontázs, amit szilyfurdjelmarle cinkes kommentjében láttam, eredetileg a Fent és lent Facebook-oldalán jelent meg de én ebből meg nem mondom, hogy ugyanarról az emberről van-e szó. De az biztos, hogy a Savas Bácsihoz hasonló tökös fickók nélkül méla unalombba fulladnának a magyar tüntetések. Érdekes, hogy a jobbos nyugdíjasok általában hangosabbak a balosoknál, pedig utóbbiak is kiabálhattak eleget kórusban az elmúlthatvanévben. Eddig akkor érztem magam legjobban tüntetésen, amikor a legendás Erzsébet-híd-foglaláskor megjelentek a rendőrök, a jobbos nénikar pedig aprópénzzáporral és eszeveszett sípolással fogadta őket.

Share This Story

Get our newsletter