Mert ugranak, mint gyöngytyúk a takonyra. Hitted volna, hogy pont ez az előre lefutott, unalmas választás gerjeszti az utóbbi évek legvadabb parasztozáshullámát? Gyere, engedd el magad és írd meg az őszintét a vidékiekről!

Nagy szerencse, hogy 1994-ben, a Nagy Lakosságcsere előtt még megannyi gumicsizmás progresszív demokrata népesítette be Magyarország sisnyásait, tanyáit és dagonyáit, vagyis a Félelmetes Vidéket. Annyian voltak, hogy Horn Gyula überprogresszív listája kétharmadot kapott. Aztán sajnos megtörtént a tragédia, és a józan, ostoba propagandával be nem csapható milliókat deportálták valahová, hogy a helyükre ostoba, sötét, megvezethető Orbán-rabszolgákat hozzanak.

Másképp nem történhetett!

Tudják ezt az én levelezőim is, be is vannak gerjedve, most például ezt az anonim askot kaptam Tumblren:

Jól van Lacikám, hazudjuk azt, hogy nem Budapest adja az ország gazdaságának felét, hazudjuk azt, hogy nincs a főváros és vidék közt 20-30 év különbség, hazudjuk azt, hogy Bp. nem egy Bécs minusz egy, amíg a vidék nem egy balkán+2, és hazudjuk azt, hogy egy átlag vidéki magyar nem egy derékig szaros alkoholista paraszt, és akkor lehet szidni a liberálisokat, az mostanában nagy divat, jó kis boxzsákok ők, azok voltak mindig is. ide lőjetek gecik

Advertisement

Még, még, MÉÉÉG! Írj te is, Síró Balos! Ha buzog benned a fájdalom, amiért ez a fantasztikus főváros ilyen szarországot kapott maga köré! Akkor is, ha fordtva gondolod vagy sehogyse. Itt az alkalom, hogy tisztázzuk végre, kik lakják ezt az országot és mit várhatunk tőlük.

(illusztráció: a matula.hu egy remek gasztrocikke)