​Teczárnak az nem tetszett, hogy a férfiak csajozni járnak a szórakozóhelyekre!!!

A Ha-Ha aktvistája nem bírja ezt a visszataszító vircsaftot, ezért nyomta fel a Dobozt, ahol a nőknek nem kellett belépőt fizetniük. A követkemény: magyar nő nem bulizhat többé ingyen. Hihetetlen videó.

Elképesztő dologra döbbent rá Teczár Szilárd Ha-Ha-aktivista. A pasik azért járnak helyekre, hogy ott nőket szedjenek fel. A legnagyobb felfedezés ez emberiség történetében a lekerekített sarkú okostelefon óta! Te mit tennél, ha ekkora dologra döbbennél rá? Felhívnád anyádat/a gyóntatódat/ a legjobb barátodat/a New York Times szerkesztőségét? Kiszaladnál az utcára és elkiabálnád mindenkinek? Megírnád a blogodban? Kiadnál egy könyvet? Te talán igen Teczár Szilárd viszont inkább bejelentést tett az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál, és fizetőssé tette a bulizást minden magyar nőnek.

Advertisement

Az ATV adásában Teczár elmesélte, hogy a feljelentéssel arra "társadalmi üzenetre" próbálta felhívni a figyelmet, amit a belépődíj-gyakorlat szerinte hordoz, miszerint a férfiak kifejezetten azért járjanak ezekre a szórakozóhelyekre, hogy ott úgymond felszedjék a lányokat és aktívan fellépjenek. Ez a beállítódás a társadalmi élet más területein is negatív tendenciákat erősít meg és hozzájárulhat olyan bűncselekményekhez, mint leitatás, megerőszakolás - tette még hozzá Teczár. Kihagytad az emberevést, a nácizmust és a tömegközlekedési járművön elkövetett szellentést - teszem hozzá én. Egészen elképesztő hatással jár, ha a pasik nyomulnak nőkre! Ha nem jön Teczár Szilárd, itt egy éven belül megkezdődött volna a Végső Leszámolás.

Share This Story

Get our newsletter