This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Te ott voltál Orbán Viktor első 50 instagramos követője között?

Illustration for article titled Te ott voltál Orbán Viktor első 50 instagramos követője között?

Mert mi igen, mindannyian! Most azt találgatjuk, mit ehet az első Instagramra posztolt képén. Pacalt? Húst? Sertésbelet?

Advertisement

Én voltam a második kommentelő Orbán Viktornál, egy jól átgondolt "második!"-kal, azért csak második, mert a másik asztalnál ülő Gróf Járdánházy csúnyán megelőzött egy "Jó étvágyat, Miniszterelnök Úr!"-ral. Cserébe nevetve hagytam le Scanzen kolléga "Szakértői pálcikafogás!"-át és Klaargh riporter "Mit fogyaszt a Miniszterelnök Úr?"-járól. _serifen látszik, hogy programozó, sokkal rendesebb, mint mi, ő azt írta, hogy "Egy kis kenyeret elhozhatna az asztalról a magyar éhezőknek!!!"

Advertisement

De mit eszik Orbán a Nagy Debütáláson? Orosz kolléga pacalra tippelt, de az szerintem szivacsosabb vagy rojtosabb lenne. Kinézetre csirkemell, de ilyen száraz szörnyűséget nyilván nem tálalnának fel a Nagy Európai Szövetséges munkaebédjén. De akkor mi? A legjobb kínai alapanyag, a sertés vastagbele? Kívánom, hogy az legyen, akkor nagyon jól járt a miniszterelnök.

A legjobb hozzászólás azonban nem a miénk, hanem bistroexpress felhasználóé

Munkaebéd? Kínában vacsoraidő van! Itt valami nagyon sántít! Lehet, hogy a felvétel valójában Wang mesternél készült?

Advertisement

Persze bistroexpress is ismert újságíró. Tanulság? Orbán cseles gépezete kizárólag azért kezdett instagramozásba, hogy valamivel lefoglalja a szemtelen sajtót.

Share This Story

Get our newsletter