Mert mi igen, mindannyian! Most azt találgatjuk, mit ehet az első Instagramra posztolt képén. Pacalt? Húst? Sertésbelet?

Én voltam a második kommentelő Orbán Viktornál, egy jól átgondolt "második!"-kal, azért csak második, mert a másik asztalnál ülő Gróf Járdánházy csúnyán megelőzött egy "Jó étvágyat, Miniszterelnök Úr!"-ral. Cserébe nevetve hagytam le Scanzen kolléga "Szakértői pálcikafogás!"-át és Klaargh riporter "Mit fogyaszt a Miniszterelnök Úr?"-járól. _serifen látszik, hogy programozó, sokkal rendesebb, mint mi, ő azt írta, hogy "Egy kis kenyeret elhozhatna az asztalról a magyar éhezőknek!!!"

De mit eszik Orbán a Nagy Debütáláson? Orosz kolléga pacalra tippelt, de az szerintem szivacsosabb vagy rojtosabb lenne. Kinézetre csirkemell, de ilyen száraz szörnyűséget nyilván nem tálalnának fel a Nagy Európai Szövetséges munkaebédjén. De akkor mi? A legjobb kínai alapanyag, a sertés vastagbele? Kívánom, hogy az legyen, akkor nagyon jól járt a miniszterelnök.

Advertisement

A legjobb hozzászólás azonban nem a miénk, hanem bistroexpress felhasználóé

Munkaebéd? Kínában vacsoraidő van! Itt valami nagyon sántít! Lehet, hogy a felvétel valójában Wang mesternél készült?

Advertisement

Persze bistroexpress is ismert újságíró. Tanulság? Orbán cseles gépezete kizárólag azért kezdett instagramozásba, hogy valamivel lefoglalja a szemtelen sajtót.