Te mit választanál? A herevasalást vagy a génmanipulációt?

Illustration for article titled Te mit választanál? A herevasalást vagy a génmanipulációt?

Sarka Kata szerint az előbbi a károsabb, Berki Krisztián az utóbbitól retteg, és ami a legjobb, hogy mindkettő szerint a másik a felelőtlen.

Advertisement

Hajdú Péter gyermekei anyja már a múltkor is egészen elképesztő magasságokba emelkedett, amikor azzal vádolta meg Bálint Antóniát, hogy boszorkányokkal és mágusokkal akarja tönkretenni az ő és a családja életét, most pedig megtudhattuk tőle, miért jobb alávetni magunkat génmanipulációs kísérleteknek, mint egy szimpla herevasalás.

Advertisement

Sarka Kata ugyanis (Ábrahám Edittel és Csonka Picivel együtt) részt vett egy T-kód nevű “titkos génmanipulációs kísérletben”, amely a baktövis gyógynövény öregedésgátló hatásait vizsgálja, és amivel kihívta maga ellen Berki Krisztián haragját:

Mi szüksége van egy 29 éves nőnek arra, hogy megállítsa az időt, genetikailag fiatalítsa magát, kockáztatva az egészségét, vagy ki tudja, még mit. A T-kód-kutatás jól sült el, de kromoszomális szinten szólt bele Sarka Kata szervezetének működésébe. Elsülhetett volna rosszabbul, lehetett volna egészen máshogy is! Sarka Katának, bármelyik kétgyerekes anyukának: MIÉRT KELL RÉSZT VENNIE EGY EMBERKÍSÉRLETBEN?

Advertisement

A válaszból kiderül, hogy Sarka Kata nemcsak, hogy nem felelőtlen, de még kifejezetten intelligens is:

Azzal vigyázunk értelmesen az egészségünkre, hogy bizonyos kényes testrészeinket kivasaltatjuk, ahogy ő? Egy magyar kutatócsoport tudományosan alátámasztott módszerével szépülni, ráadásul betegségeket megelőzni minden életkorban, anyukaként is intelligens és elővigyázatos dolog. A humánmegfigyelési program bebizonyította: a T-kód természetes, növényi ké­szítmény és veszélytelen. Igenis büszke vagyok arra, hogy részese lehettem a kutatásnak.

Advertisement

Hát így csaptak össze korunk gigászai, mellesleg most már mindenki tudja legalább, mi az a T-kód.

(via Bors)

Fotó: Sarka Kata Facebook

Share This Story

Get our newsletter