Te milyen fajt fogsz bevinni a rasszista Morrison's-ba?

Illustration for article titled Te milyen fajt fogsz bevinni a rasszista Morrisons-ba?

"Bármely faj képviselőit szívesen látjuk" - mondja a szórakozóhely, ahová nem engedték be az afgán-magyar haveromat, mert cigánynak nézték. Fogjuk szaván a rasszista vendéglátóst!

Advertisement

A 444-es Plankó Gergő nagy cikkben írta meg, hogy a bőrszíne miatt nem engedték be a Morrison' s 2 nevű budapesti helyre Mirwaist, aki pengén cselez, jól lő, viszont pastun származású, ami néha azzal járt, hogy az embert a paraszt beengedők cigánynak nézik. Ez történt vele, de nem hagyta annyiban, és az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. A Morrisons átlátszóan hazug válaszában többek között ezt írta:

“Azt, hogy a beléptetés megtagadása nemzetiségi alapon történik-e, egyértelműen cáfolni tudjuk: a www.morrisons.hu oldalon látható képgalériák bizonyítják, hogy szórakozóhelyünkön bármely nemzetiség és faj képviselőit szívesen látjuk.”

Advertisement

Hát akkor kapják meg a fajelméleti alapon álló seggfej kocsmárosok, ami ezért jár! Nekem bármely fajból egy pillantnyilag igen büdös szálkásszőrű tacskóm, egy nagy félvér macskám és egy görög teknősöm áll rendelkezésre, de egy ilyen alkalomra valami látványosabb kéne. Talán kölcsönad egy kecskét János, a népszigeti Kecskés Ember. Ha nem, akkor elkérem a csajom anyjától a másfél ember méretű fikuszt. Te mit hozol?

[fotó via ad libitum]

Share This Story

Get our newsletter