This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Te megvennéd ezt a pólót 21 millió forintért?

Illustration for article titled Te megvennéd ezt a pólót 21 millió forintért?

Az Awl vette észre, hogy a Hermès New York-i butikjában lappangó drágakőként megbújik valami egészen különleges, valami egészen hihetetlen és valami egészen pofátlanül, őrülten, hátracsapom-a-fejem-és-őrülten-kacagok-drága dolog. Egy krokodilpóló 91.500 dollárért.

Advertisement
Illustration for article titled Te megvennéd ezt a pólót 21 millió forintért?

Most próbálom végigpörgetni a fejemben, hogy mi volt a legdrágább ruha, amit életemben vettem, dehát bármit is mondok, aprópénz lesz egy 21 millió forintos krokodilpóló mellett. Amiben egyébként úgy nézel ki, mint egy karakter a Skyrimből, akinek még nem futja sodronyingre. Abba bele sem merek gondolni, hogy milyen érzés lehet mondjuk nyáron elmenni benne a Dokkba, véletlenül leönteni Patrone-nal, kiégetni a cigivel és úgy beleizzadni, hogy Playmobil-ruhaként tudod másnap egy mozdulattal leemelni magadról, de biztos csak én vagyok ilyen beszűkült, mert biztos nem erre tervezték.

Advertisement

Teljesen véletlenül ugyanennyi pénzért meg lehet venni a Vaterán egy mecseknádasdi családi házat, egy óbudai lakást, a Weltautón meg egy használt Audi Q7-est.

Share This Story

Get our newsletter