Az Awl vette √©szre, hogy a Herm√®s New York-i butikj√°ban lappang√≥ dr√°gakŇĎk√©nt megb√ļjik valami eg√©szen k√ľl√∂nleges, valami eg√©szen hihetetlen √©s valami eg√©szen pof√°tlan√ľl, ŇĎr√ľlten, h√°tracsapom-a-fejem-√©s-ŇĎr√ľlten-kacagok-dr√°ga dolog. Egy krokodilp√≥l√≥ 91.500 doll√°r√©rt.

Most pr√≥b√°lom v√©gigp√∂rgetni a fejemben, hogy mi volt a legdr√°g√°bb ruha, amit √©letemben vettem, deh√°t b√°rmit is mondok, apr√≥p√©nz lesz egy 21 milli√≥ forintos krokodilp√≥l√≥ mellett. Amiben egy√©bk√©nt √ļgy n√©zel ki, mint egy karakter a SkyrimbŇĎl, akinek m√©g nem futja sodronyingre. Abba bele sem merek gondolni, hogy milyen √©rz√©s lehet mondjuk ny√°ron elmenni benne a Dokkba, v√©letlen√ľl le√∂nteni Patrone-nal, ki√©getni a cigivel √©s √ļgy beleizzadni, hogy Playmobil-ruhak√©nt tudod m√°snap egy mozdulattal leemelni magadr√≥l, de biztos csak √©n vagyok ilyen beszŇĪk√ľlt, mert biztos nem erre tervezt√©k.

Teljesen v√©letlen√ľl ugyanennyi p√©nz√©rt meg lehet venni a Vater√°n egy mecsekn√°dasdi csal√°di h√°zat, egy √≥budai lak√°st, a Weltaut√≥n meg egy haszn√°lt Audi Q7-est.