This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Te jó ég, majdnem elmaradt Robbie Williams koncertje!

Illustration for article titled Te jó ég, majdnem elmaradt Robbie Williams koncertje!

Aki ráadásul azt hitte, hogy Bukarestbe jön. De még csak nem is ez volt a legbosszantóbb a koncertjében.

Advertisement

Hanem az, hogy a különböző közösségi oldalakon aggasztóan kevesen tudták megállni, hogy ne keverjék össze szándékosan a tavaly elhunyt filmszínésszel, Robin Williamsszel.

Ehhez képest eltörpül, hogy Robbie a koncertje előtt egy régebbi, bukaresti koncertfelvétellel próbált hangulatot csinálni a twitterén, a Blikk pedig tudni véli, hogy annyira háklis volt, hogy majdnem lemondta a fellépést, amikor meglátta az RTL Klub operatőrét Ferihegyen. Hiszen kikötötte, hogy csak a színpadon készülhetnek róla felvételek.

Advertisement

A minden idők legnagyobb szigetes gázsijáért, telt ház előtt fellépő Williams továbbá helikopterrel akarta a Four Seasons hotelből megközelíteni a Szigetet, de végül erről a szervezők tanácsára letett. Ezekhez képest tulajdonképpen sokadrendű kérdés, hogy milyen volt a zenitjén bő egy évtizede túljutott énekes koncertje. Én nem voltam ott, de nagyon remélem, hogy minden beszámolóban elő fog kerülni a “vérprofi” jelző!

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Share This Story

Get our newsletter