Viccesen vágott vissza a munkahelye a táncos videóban felmondó csajnak

H√°rom nap alatt 8 milli√≥n l√°tt√°k a kiborulva t√°ncol√≥ Marin√°t. A Next Media nem sz√≠vta mellre, a v√°laszvide√≥ban megmutatj√°k, milyen vicces m√≥kus mindenki a c√©gn√©l, bele√©rtve a fŇĎn√∂k√∂t.

Egy pillanat alatt lett vil√°gh√≠rŇĪ az amerikai Marina Shifrin, aki az iroda k√∂zep√©n, kora hajnalban Kanye West "Gone"-j√°ra elŇĎadott t√°nccal mondott fel a szem√©t munkaad√≥j√°nak, a Next Media Animationnek. A c√©g gyorsan reag√°lt, de nem megs√©rtŇĎdtek vagy pereltek, hanem kihaszn√°lt√°k, hogy Shifrin humoros beint√©s√©t 3 nap alatt majdnem 8 milli√≥ n√©zŇĎ l√°tta a Youtube-on. Ez√©rt egy rak√°s munkat√°rs bevon√°s√°val videov√°laszt forgattak, ami a felmond√≥s vide√≥ par√≥di√°ja.

Itt l√°tszik a hozz√°ll√°sbeli k√ľl√∂nbs√©g Amerika √©s Eur√≥pa k√∂z√∂tt, ugyanis esz√ľkbe sem jutott a szem√©lyes visszav√°g√°s vagy a c√°folgat√°s. SŇĎt, Marin√°t egyszer eml√≠tik, amikor minden j√≥t k√≠v√°nnak neki. A lehetŇĎs√©get arra haszn√°lj√°k, hogy a c√©get kaserolj√°k - a tetŇĎn tal√°lhat√≥ √ļsz√≥medence mellett is t√°ncolnak p√©ld√°ul, sz√≥ba ker√ľl a szauna, a fŇĎn√∂k pedig l√°thatatlan puskagoly√≥kt√≥l √∂sszerogyva igyekszik demonstr√°lni, hogy mekkora laza fej - √©s megpr√≥b√°ljanak √ļj embert tal√°lni a posztra.

Te csak szeretnél ilyen lazán felmondani a béna munkahelyeden

Szar melót még nem hagytak ott ennyire stílusosan.

Marina Schifrin k√©t √©vig minden energi√°j√°t a munk√°j√°ba fektette. A Next Media Animationn√©l dolgozott, azaz ann√°l a c√©gn√©l, ami sz√°nd√©kosan b√©n√°n anim√°lt vide√≥kat k√©sz√≠tett a vil√°g h√≠reibŇĎl (p√©ld√°ul itt van egy Charlie SheenrŇĎl). Im√°dta a munk√°j√°t, de nemr√©g megv√°ltozott minden, a fŇĎn√∂ke nem t√∂rŇĎd√∂tt az elk√©sz√ľlt munk√°k tartalm√°val, csak √©s kiz√°r√≥lag a kattint√°sok sz√°m√°val.

Marina megel√©gelte az eg√©szet √©s √ļgy d√∂nt√∂tt, k√©sz√≠t mag√°r√≥l egy vide√≥t, amiben a tartalom lesz a legfontosabb. Nem az, hogy hajnali f√©l 5-kor t√°ncol Kanye Westre az √ľres irod√°ban, hanem az a felirat, hogy ezennel ŇĎ most FELMOND!

Marin√°nak az√©rt siker√ľlt megtal√°lni az arany k√∂z√©putat, mert a h√°rom napja felt√∂lt√∂tt vide√≥t m√°r 4 milli√≥an n√©zt√©k meg YouTube-on.

[Jezebel]