H√°rom nap alatt 8 milli√≥n l√°tt√°k a kiborulva t√°ncol√≥ Marin√°t. A Next Media nem sz√≠vta mellre, a v√°laszvide√≥ban megmutatj√°k, milyen vicces m√≥kus mindenki a c√©gn√©l, bele√©rtve a fŇĎn√∂k√∂t.

Egy pillanat alatt lett vil√°gh√≠rŇĪ az amerikai Marina Shifrin, aki az iroda k√∂zep√©n, kora hajnalban Kanye West "Gone"-j√°ra elŇĎadott t√°nccal mondott fel a szem√©t munkaad√≥j√°nak, a Next Media Animationnek. A c√©g gyorsan reag√°lt, de nem megs√©rtŇĎdtek vagy pereltek, hanem kihaszn√°lt√°k, hogy Shifrin humoros beint√©s√©t 3 nap alatt majdnem 8 milli√≥ n√©zŇĎ l√°tta a Youtube-on. Ez√©rt egy rak√°s munkat√°rs bevon√°s√°val videov√°laszt forgattak, ami a felmond√≥s vide√≥ par√≥di√°ja.

Itt l√°tszik a hozz√°ll√°sbeli k√ľl√∂nbs√©g Amerika √©s Eur√≥pa k√∂z√∂tt, ugyanis esz√ľkbe sem jutott a szem√©lyes visszav√°g√°s vagy a c√°folgat√°s. SŇĎt, Marin√°t egyszer eml√≠tik, amikor minden j√≥t k√≠v√°nnak neki. A lehetŇĎs√©get arra haszn√°lj√°k, hogy a c√©get kaserolj√°k - a tetŇĎn tal√°lhat√≥ √ļsz√≥medence mellett is t√°ncolnak p√©ld√°ul, sz√≥ba ker√ľl a szauna, a fŇĎn√∂k pedig l√°thatatlan puskagoly√≥kt√≥l √∂sszerogyva igyekszik demonstr√°lni, hogy mekkora laza fej - √©s megpr√≥b√°ljanak √ļj embert tal√°lni a posztra.