A hétvégén ugyanis ez történt egy bostoni társaság legénybúcsúján, megjelent a híresen furcsa helyeken és időpontokban baráti összejövetelek közepére teleportáló színész és kiosztott pár jótanácsot.

Bill Murrayről egyébként lehet tudni, hogy jelent már meg Brooklyn-i házibulikban, egyszer készült lesifotó arról, hogy egy kocsmában beállt a pult mögé sört csapolni, meg mindig terjed egy városi legenda arról, hogy egy ismeretlen fülébe azt suttogta a metróban, miután az felismerte, hogy „senki sem fogja neked elhinni”.

Most egy legénybúcsún jelent meg, az egyik résztvevő állítása szerint egyikőjük észrevette a szálloda bárjában üldögélő magányos színészt, megpróbáltak neki italokat küldeni, ezeket Murray visszautasította, aztán másikójuk vette a bátorságot, hogy odamenjen hozzá és megkérje őt, hogy mondjon pár szót a haverjuk legénybúcsúján. A színész visszautasította. Majd két perccel később megjelent a buliban és pecásmellényben előadott egy monológot arról, hogy ha két ember szereti egymást, ne rohanjon a házasságba, hanem előbb utazzák körbe a világot, járjanak be olyan helyeket, ahova nehéz eljutni és ahonnan nehéz elszökni, és amikor vége van a körutazásnak és még mindig szeretik egymást, akkor mehet a lagzi.

[Deadspin]