Illustration for article titled Tasó László visszavág: az LMP-s nők provokálják a férfiakat!

Az a két nő, Ertsey Katalin és Széll Bernadett az oka mindennek. Provokálnak és hazudoznak, aminek a fideszes képviselő itta meg a levét. Az év cáfolata egy hétpróbás nőalázótól.

A Magyar Parlament falai között egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy képviselő hölgyek szándékosan provokálják a kormányzó többséget.

Advertisement

Ezzel a drámai és zseniális mondattal indít Tasó +Te mit pofázol bele, kisanyám?!" László parlamenti képviselő abban a válaszközleményben, amiben azt igyekszik cáfolni, hogy igaz lenne Ertsey Katalin képviselő fb-bejegyzése, miszerint Tasó ma a Házban verést helyezett volna kilátásba az éppen felszólaló Szél Bernadett képviselőnek.

Advertisement

Ha jól értem az indulatos szöveget, Tasó azt nem tagadja, hogy elhangzott az Ertsey által leírt mondat, de határozottan azt állítja, nem ő volt az, aki mondta, bár a dolog szinte jogos volt, hiszen a nők provokálták ki azt szándékosan. Maga az érvelés és az egész gondolatmenet annyira sötét, hogy annak a fényében igazából teljesen mindegy, Tasó kiabálta-e be, hogy "Csak téged." Amúgy persze egyáltalán nem mindegy, próbálunk többet megtudni Ertseytől és a Parlamentből.

Pár erős mondat a Tasó-posztból:

Nem csak mondanivalójuk irányul arra, hogy minősítve politikustársaikat, éppen az aktuális ügyekhez kötve alázzák a hallgatóságot mindaddig, ameddig valaki "be nem szól"! Ha ez megtörténik, akkor mellé alkalmanként, mint ahogyan most is, hazudnak valamit izgalmasat, és az érdekes módon azonnal megjelenik az Indexen!

Nem terveztem soha, hogy valaha szólok, de itt az idő, hogy ráfigyeljünk azokra a képviselőnőkre, akik szinte minden esetben a nyílt provokáció legundorítóbb módját választják, arra törekedve, hogy valakinél elszakadjon a cérna! Kérem figyeljék ezek után a különösen arrogáns és dúrva Ertrsey Katalin "munkásságát", nem kevésbé nagyhangú és kiabálós kedvű Széll Bernadett nevű, és a jövőben felszólaló képviselő hölgyek magatartását.

Advertisement

És mindenképp Tasóé a hónap posztbefejező mondatpárja, bármit is jelentsenek:

Ha figyelik, észreveszik a szándékos akciót, ami ugyan nem fokozza az irányukba ettől még továbbra is meglévő tiszteletünket.

Ettől még sokan lehetünk, aki nem ilyen magatartást várnak el a Magyar Országgyűlés tisztséget viselő LMP-s képviselőnőktől.

Share This Story

Get our newsletter