Fantasztikus fordulatok a hétfői parasztgate-ben!

Miután Ertsey Katalin megírta a Facebookon, hogy a fideszes Tasó László veréssel fenyegette az ülésteremben Szél Bernadett LMP-s képviselőnő, Tasó szintén a Facebookon tagadta, hogy ő lett volna az. A zseniális írásban arról értekezett, hogy a nők provokálták ki direkt a férfiagressziót.

Advertisement

Miután elolvastam és kiposztoltam, megkerestem Ertseyt, hogy egészen biztosan Tasót hallotta-e bunkósokodni. Ez volt a válasza:

Én: tuti biztos vagy benne, hogy ő szólt be?

ErtseyKatalin: igen. az az igazság, hogy nem hittem a fülemnek, hogy ennyi balhé után nem képes befogni... és senki nem szól rá a körülötte ülők közül. Lázár idejében legalább a frakcióvezető leállította, de Rogán nem vezeti a Fidesz frakciót.

Advertisement

Elolvastam a választ és átkapcsoltam Tasó oldalára. Ahonnan időközben eltűnt a fantasztikus kirohanása. Azt hinnéd, hogy ez valamiféle beismerés? Valószínleg nem, mert közben az MTI-n keresztül jelentette be a képviselő, hogy

Ertsey Katalin képviselő társam már második alkalommal állít valótlanságot rólam. Felháborítónak tartom, éppen ezért beperelem őt.

Advertisement

Idemásolom a jegyzőkönyv kedvéért a levett posztot:

A Magyar Parlament falai között egyre gyakrabban vagyunk tanúi annak, hogy képviselő hölgyek szándékosan provokálják a kormányzó többséget. Nem csak mondanivalójuk irányul arra, hogy minősítve politikustársaikat, éppen az aktuális ügyekhez kötve alázzák a hallgatóságot mindaddig, ameddig valaki "be nem szól"! Ha ez megtörténik, akkor mellé alkalmanként, mint ahogyan most is, hazudnak valamit izgalmasat, és az érdekes módon azonnal megjelenik az Indexen!

Ennek voltunk most tanúi, amikor Széll Bernadett hangosan provokálta a kormánypártiakat, sorozatban "szólt be" politikusoknak, közösségeknek, mire többen is dűhösen reagálták le. A felszólalása közben a mögötte ülő Ertsey Katalin az ügyeletes bajkeverő "jegyezte", ki, mit mond és azt kicsit feltúrbózva adta tovább friss hírként, a feszültségre mindig éhes újságíróknak. Most úgy gondolta Ertsey, és úgy vette ki a beszólások közül, hogy megint Tasó szólt be. Ez úton jelzem mindenkinek, hogy NEM én szóltam és NEM én tettem azt a kijelentést, amelyet már megint hamisan Ertsey Katalain, majd a "hírt továbbrepítve" Széll Bernadett rám fogott! Ez a sokadik arcátlan lépés az LMP-s képviselőnőtől!

Mélyen megbotránkoztat, hogy Ertsey újra hazugsággal próbálja felhívni magára a figyelmet, holott az ő beszólásairól sokat lehetne írni!

Több alkalommal minősítette már a fülünk hallatára a tőle idősebb képviselőtársait, "nyomorultnak,", "szerencsétlennek", többször és többeket arcátlan hazugnak", "bolondnak, idiótának", "szenilisnek, akinek nem kellene erőlködni, mert még "baja lesz".

Nem terveztem soha, hogy valaha szólok, de itt az idő, hogy ráfigyeljünk azokra a képviselőnőkre, akik szinte minden esetben a nyílt provokáció legundorítóbb módját választják, arra törekedve, hogy valakinél elszakadjon a cérna!

Kérem figyeljék ezek után a különösen arrogáns és dúrva Ertrsey Katalin "munkásságát", nem kevésbé nagyhangú és kiabálós kedvű Széll Bernadett nevű, és a jövőben felszólaló képviselő hölgyek magatartását.

Ha figyelik, észreveszik a szándékos akciót, ami ugyan nem fokozza az irányukba ettől még továbbra is meglévő tiszteletünket.

Ettől még sokan lehetünk, aki nem ilyen magatartást várnak el a Magyar Országgyűlés tisztséget viselő LMP-s képviselőnőktől.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter