Tartsuk távol a terrorista négereket környezetbarát módszerekkel

A kerítéssel az a baj, hogy magyarközpontú gondolkodás szülötte, márpedig mi nem a magyarokat akarjuk távol tartani, hanem a terroristákat, négereket satöbbi. A mellékelt videóból tudományosan megalapozott alternatív ötletet meríthetünk.

Advertisement

A videó ugyan állatokról szól, de a tanulság ugyanaz: a kerítést csak mi látjuk határzárnak. A bevándorolni készülő terrorista vagy néger szemével nézve a négy méter magas drót legfeljebb abban különbözik egy székelykaputól, hogy magasabb létra kell hozzá.

Afrikában méhkasokkal védik a termőföldeket az elefántok garázdálkodásától, az elefántok ugyanis rettegnek attól, hogy a méhek az ormányukba repülnek. Idahóban meg farkasürüléket fröcskölnek a legelők köré, hogy az arra járó farkasok azt higgyék, rivális falka területén járnak, így békén hagyják a nyájat.

Advertisement

Vajon mi lehetne a megfelelő biológiai védelem terroristák és négerek ellen? A terroristák nem szeretik a liberális demokráciát, a pornót és az alkoholt. A négerek a hideget nem szeretik. A megoldás tehát: légkondicionált sztriptízbárokat kell építeni a határra.

Ez azért is jobb, mint a kerítés, mert a videóban bemutatott módszerekhez hasonlóan nem akadályozza az ökoszisztéma kívánatosabb szereplői, tehát például a gazdag és fehér külföldiek szabad mozgását.

Advertisement

Szerintetek mivel lehetne fenntartható módon visszafordítani a terroristákat és a négereket?

Share This Story

Get our newsletter