Illustration for article titled Tarlósinggal kíván fideszmentes boldog újévet minden kaszinótojások atyja

Ezt csúnya paintelt hallal és vitorláshajóval teszi. Hruscsovot Sztálin bohócának nevezték. Dániel Péter nem tudom kinek a bohóca, de egy biztos: 2010 óta ő az, aki katonás fegyelemmel szállítja a kontentet a magyar politikai trash kedvelőinek. Nekem személyes kedvencemmé vált az évek során, egyfajta magyar Benny Hill ő, ezért már kezdettől figyelemmel kísértem munkásságát. Egy-két kulcsmomentum felvillantásával tisztelgek előtte, amit bátorkodtam kiemelni a politikai életművéből.

Advertisement

A 2013-as év is mozgalmas volt Dánielnek, bár tehetsége már korábban megmutatkozott. 2010-ben lépett először a magyar politika színpadára, ekkor kaszinótojásos emberként ismerhettük meg. Ő volt az, aki a közintézményekbe kifüggesztet keretes NENYIket különféle szaftos-lucskos ételekkel, többször kaszinótojással kínálta meg. Írt ő már nyílt levelet Bayer Zsoltnak, de neki köszönhetjük a 2011-ben készült zseniális filmecskét is, ahol Gyurcsány Ferencről való áradozás közben hátulról fejbenyomja egy kamera, és elsodorja őt a Fletót követő újságíróhad, majd a csendélet egy csendes bazdmeggel zárul.

2012-ben Péter a Kerekiben akkoriban avatott Horthy-szobrot tisztelte meg egy vödör vörös festékkel, majd morcosan pózolt vele. Ezért pénzbüntetést kapott. Idén októberben másodszorra is leprostizta Wittner Máriát. Közben kiderült, hogy őrizetbe vennék ha hazajönne Izraelből, ahova időközben az újnyilas hordáktól való félelmében emigrált.

Advertisement
Illustration for article titled Tarlósinggal kíván fideszmentes boldog újévet minden kaszinótojások atyja

A Cink szerkesztősége sem maradhatott dnáielpéter szűz! Szintén októberben tényfeltáró posztban derítette ki a mester, hogy Szily Laci valójában a vécépucoló szakmát űzi.

Advertisement

Péter! Köszönjük, és mi is összefogásban gazdag boldog újévet kívánunk neked! Sok boldog percet szereztél a Cink olvasóinak idén is.

Advertisement

Nektek mi a kedvenc Dániel Péteres sztoritok?

(Képek: Dániel Péter facebookja, HVG)

Share This Story

Get our newsletter