This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Tarlós István megtört, mégsem pusztítja el a Római partot!

Illustration for article titled Tarlós István megtört, mégsem pusztítja el a Római partot!

A nap, a hét, sőt a félév legjobb híre, hogy Tarlós főpolgármester percekkel ezelőtt felhívta az átlátszós Bodoky Tamást, és azt mondta neki, felfüggesztik a mobilgát-projektet. Az isten adja, hogy a mérge elmúltával is tartsa magát ahhoz, amit mondott. Tarlós az Átlátszót okolta a projekt bukásáért.

Advertisement

Tök ritka dolog, hogy azonnali, gyakorlati haszna legyen az újságírásnak. Ha tényleg nem épül meg az őrült, környezetpusztító rettenet, ami elsöpörte volna a fákat, szétdúlta volna a fövenyt és csak egy-két ingatlanspekulánsnak hajtott volna hasznot, akkor az Átlátszó, meg persze a többi lap, amelyik írt a témáról, nagy győzelmet aratott. Mert bár volt civil tiltakozás is, az sajnos nem volt elsöprő, így ezúttal tényleg nagyot domborítottak a haszontalan újságírók.

Legyünk észnél: az, hogy egy főpolgármester kiabál a telefonba, még nem jelent semit hivatalosan, de reménykedni azért lehet. És ha már kimondta, hátha nem akarja visszaszívni.

Share This Story

Get our newsletter