Tarlós István leveri Lázár János szemüvegét, és rá is ugrik

Illustration for article titled Tarlós István leveri Lázár János szemüvegét, és rá is ugrik

Oké, nem pont erről van szó – egyáltalán, van Lázárnak szemüvege? –, csak eszembe jutott az a szuper sztori a főpolgármester óbudai polgármester korából, amikor ezekkel a szavakkal intézett el egy ellenzékit. A mostani facebookos mondatai amúgy keményebbek.

Advertisement

Végső soron az is lehet, hogy ezzel pláne rátalált a biztosnál is biztosabb választási győzelem felé vezető útra, hiszen van-e ember, akit jobban utálnak a nem százszázalékosan megrögzött Fidesz-rajongók Lázár Jánosnál? Talán egy: Habony Árpád.

A lényeg: Tarlós Istán nagyberuházásügyben azt üzente Lázárnak, hogy a keresztneve János, és nem Mindenható. Íme:

Nem mondok le a budapesti nagyberuházásokról, sem a Margitsziget, sem az állatkert, sem a Lánchíd fejlesztéséről, amelyeket a hírek szerint Lázár János kancelláriaminiszter le akar állíttatni. A kancelláriaminiszter arra hivatkozik, hogy a beruházásokra a brüsszeli előírások miatt nem adható uniós pénz. Nem tudom, Lázár Jánostól mit lehetett konkrétan hallani. Ami elhangzott állítólag tőle, személy szerint nem hallottam. Egyébként is, János a keresztneve, nem pedig Mindenható! Nyilván meg fognak születni bizonyos végleges döntések az uniós források, a fejlesztési pénzek vidék és főváros közti megosztásáról. Úgy gondolom, hogy ebben az alkudozásban – különös tekintettel arra, hogy mégis egy politikai közösséghez tartozunk – olyan nagyon rossz esélyekkel nem indulok, és nem indul a főváros.

Advertisement

Az Orbán–Simicska után itt az újabb gigászok csatája, őrület, hogy mi minden meg nem történhet a második kétharmadban.

Share This Story

Get our newsletter