Illustration for article titled Tarlós: a DK-sok Bibliája az Ószövetségnél nyílik ki

"Az egy dolog, hogy nekik [DK-sok] ha fölcsapják időnként a Bibliát miért mindig az Ószövetségnél nyílik kizárólag ki, de most erről nem akarok semmit se mondani." - mondta a HírTv-ben az ismert fővárosi zsidókutató teológu, Tarlós István.

Advertisement

Én tényleg jó nagy hülyeségeken szoktam gondolkodni, de a Putifárnéról olvasgató Vadai Ágnes, az elnökségi ülésen Jeromboám-ellenes kirohanásokat tevő Niedermüller Péter vagy az aranyborjú fasisztoid mivoltát bebizonyító Bauer Tamás még sosem jutott eszembe. A fővárost vezető Tarlós Páternek annál inkább. Erre olvasónk, S. hívta fel a figyelmünket egy mailben, mert csütörtök este kivételesen nem a HírTv-t néztem.

"Sziasztok! Ha esetleg érdekel, hogyan utalgat Tarlós az esti Hír TV-ben arra, hogy a DK-sok zsidók és esetleg nem is volt szerencsétek látni az anyagot, itt egy kivonat az elhangzottakból." - írta S., én meg meghallgattam a főpolgármestert, és tényleg ezt mondta, ugy 8 perc 35 tájától:

"Tarlós: Az egy dolog, hogy nekik [DK-sok] ha fölcsapják időnként a Bibliát miért mindig az Ószövetségnél nyílik kizárólag ki, de most erről nem akarok semmit se mondani.

Advertisement

Műsorvezető: Tegyük hozzá, hogy egy másik DK-s képviselő azt mondta, hogy önnek majd az úr előtt kell elszámolni ezen cselekedetei miatt.

Tarlós István: Így van, ezt bízza rám, mert én ráadásul hiszek az Úrban, igaz, hogy én az Újszövetséget szoktam gyakrabban olvasni…De én is olvasom az Ószövetséget is.

Advertisement

Tarlós István nemcsak 1a osztály főpolgármester, de nagyszerű bibliakutató-teológus-szociológus-közvéleménykutató-főpap is!

A műsor, a Magyarország élőben esti adása itt nézhető meg.

Share This Story

Get our newsletter