Rendkívüli ülést akartak kamuból, aztán túl korainak találták a reggel hetes időpontot, most jól megkapták a magukét.

Advertisement

Az országos ellenzék méltó leképezései a fővárosi szerencsétlenek, akik a kampány miatt addig akarták szopatni Tarlós főpolgármestert, míg ők nem kerültek szopóágra. Tarlós ügyes bajvívó és aranykoszorús mestertroll, de ebben az esetben még csak meg sem kellett villantania az igazi képességeit.

Az történt, hogy az ellenzék mondvacsinált okokból - a BKV drámai anyagi helyzete - rendkívüli közgyűlést kezdeményezett, hogy a választások előtt még csuklóztathassák egy kicsit a főpolgármestert. Aki morgott valamennyit az akció átlátszó jellege miatt, majd rutinból kedden reggel hétre írta ki a rendkívüli közgyűlést. Mire az ellenzék saját maga adta magának a megalázó pofont azzal, hogy sértetten közölték, nem mennek el az "indokolhatatlan" időpont miatt.

Advertisement

Szinte hihetelen az ilyen fokú balfácánság.

Amit Tarlós most kéjes mosollyal csapott le a Facebookon. Az azért igenis teljesítmény, hogy valaki akkora tökfej legyen, hogy Tarlós minden kampánytúlzás nélkül, teljes joggal jegyezhesse meg róla:

Ilyen hozzáállás mellett a baloldali ellenzéknek talán inkább wellnessbe vagy kávéházba kellene járnia, nem pedig a várospolitikával foglalkoznia.

Share This Story

Get our newsletter