Az √©v PR-k√∂zlem√©nye esett be a Cink-postal√°d√°ba n√©h√°ny perccel ezelŇĎtt. A Siker Kulcsa nevezetŇĪ projektrŇĎl van benne sz√≥, ami konkr√©tan egy vide√≥tanfolyamot jelent, amelyben konkr√©tan a c√≠mben megjel√∂lt 2 szem√©lytŇĎl √©s pl. Klapka Gy√∂rgytŇĎl is lehet tan√°csokat kapni.

Hogy mihez? H√°t ahhoz, hogy sikeresek legyetek! BŇĎvebben:

Berki Kriszti√°n elv√°llalta, hogy Zuschlag J√°nossal, Klapka Gy√∂rggyel √©s Dr. Kov√°cs Gy√∂rgy √ľgyv√©ddel egy k√∂z√∂s vide√≥tanfolyamon ad l√∂ketet azoknak, akik v√°ltoztatni szeretn√©nek az √©let√ľk√∂n. A m√°r megv√°s√°rolhat√≥ hat √≥r√°s Siker Kulcsa vide√≥anyagban √ļj szintre emelik az √ľzleti √©letet: sz√≥ esik pszichol√≥gi√°r√≥l, t√°rgyal√°stechnik√°r√≥l, image-√©p√≠t√©srŇĎl √©s ad√≥optimaliz√°l√°sr√≥l, de ami a legfontosabb: b√°rki sz√°m√°ra megval√≥s√≠that√≥, gyorsan k√©szp√©nzre v√°lthat√≥ √ľzleti √∂tletekrŇĎl is.

Az k√ľl√∂n kider√ľl, hogy Berkit mi tette ilyen menŇĎv√©: neh√©z gyermekkora, alkoholista √©desanyja, focistakarrierje √©s a titkol√≥z√°s. Nyersz vagy vesztesz ‚Äď ez a k√©rd√©s!

Még egy kis Berki-féle ars poetica bónusznak:

Mikor mindent tudnak r√≥lad a kolleg√°id, ismerŇĎseid, bar√°taid, akkor nem leszel √©rdekes. Ha ma Berki Kriszti√°nt megk√©rdezik, akkor kettŇĎ dolog ami felmer√ľl: t√©nyleg akkora bunk√≥-e mint a tv-ben, √©s hogy mibŇĎl van p√©nze. Nekem a p√©nz az egyetlen, amirŇĎl √≠rd √©s mond senki nem tud. A p√©nz az egyetlen olyan dolog, amit mindig √©n kezelek. Nincs asszisztensem, nincs k√∂nyvelŇĎm, nincs m√°s, a p√©nzt mindig √©n kezelem. Fontos, hogy titkol√≥zzon az ember ahhoz, hogy √©rdekes maradjon.

Advertisement

Ennyi, pajt√°sok, ennyi. Ne irigykedjetek, tanuljatok!