Az év PR-közleménye esett be a Cink-postaládába néhány perccel ezelőtt. A Siker Kulcsa nevezetű projektről van benne szó, ami konkrétan egy videótanfolyamot jelent, amelyben konkrétan a címben megjelölt 2 személytől és pl. Klapka Györgytől is lehet tanácsokat kapni.

Advertisement

Hogy mihez? Hát ahhoz, hogy sikeresek legyetek! Bővebben:

Berki Krisztián elvállalta, hogy Zuschlag Jánossal, Klapka Györggyel és Dr. Kovács György ügyvéddel egy közös videótanfolyamon ad löketet azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön. A már megvásárolható hat órás Siker Kulcsa videóanyagban új szintre emelik az üzleti életet: szó esik pszichológiáról, tárgyalástechnikáról, image-építésről és adóoptimalizálásról, de ami a legfontosabb: bárki számára megvalósítható, gyorsan készpénzre váltható üzleti ötletekről is.

Advertisement

Az külön kiderül, hogy Berkit mi tette ilyen menővé: nehéz gyermekkora, alkoholista édesanyja, focistakarrierje és a titkolózás. Nyersz vagy vesztesz – ez a kérdés!

Még egy kis Berki-féle ars poetica bónusznak:

Mikor mindent tudnak rólad a kollegáid, ismerőseid, barátaid, akkor nem leszel érdekes. Ha ma Berki Krisztiánt megkérdezik, akkor kettő dolog ami felmerül: tényleg akkora bunkó-e mint a tv-ben, és hogy miből van pénze. Nekem a pénz az egyetlen, amiről írd és mond senki nem tud. A pénz az egyetlen olyan dolog, amit mindig én kezelek. Nincs asszisztensem, nincs könyvelőm, nincs más, a pénzt mindig én kezelem. Fontos, hogy titkolózzon az ember ahhoz, hogy érdekes maradjon.

Advertisement

Ennyi, pajtások, ennyi. Ne irigykedjetek, tanuljatok!

Share This Story

Get our newsletter