Most j√°tsszuk azt, hogy idem√°solok egy KDNP-nyilatkozatot √©s megpr√≥b√°lj√°tok kital√°lni, hogy mi az √ľgy √©s pontosan mi√©rt is rontanak neki ilyen otromb√°n Teddynek. A h√≠r egy√©bk√©nt a m√°r meg√©nekelt MTI-OS-ben jelent meg, a sajt√≥anyagot pedig az¬†¬†Orsz√°ggyŇĪl√©s Emberi jogi, Kisebbs√©gi, Civil-√©s Vall√°s√ľgyi Bizotts√°g√°nak KDNP-s eln√∂ke, Luk√°cs Tam√°s √≠rta.

Nem k√©rem Farkash√°zy Tivadart, hogy k√©rjen bocs√°natot azokt√≥l a katolikus h√≠vŇĎktŇĎl, akiket megb√°ntott, hiszen bocs√°natk√©r√©sre csak az az √ļriember alkalmas, aki k√©pes hib√°inak bel√°t√°s√°ra.
Amit tett az √∂nmag√°t minŇĎs√≠ti, nem hiszem, hogy volna olyan b√°tor, hogy m√°s vil√°gvall√°sokkal szemben ugyanezt megtenn√©.
A belátási képesség hiányának tudom be, hogy a vallásszabadságot két lábbal tiporja és mások érzékenységére nincs tekintettel.  Ezt a tettét még az se menti, hogy önmagát humorosnak gondolja. 
Felhívom szíves figyelmét, hogy ez a magatartás távol áll a liberális gondolkodástól. (is!)

Megold√°s az ugr√°s ut√°n.

A HVG kinyomozta, hogy mi hergelte fel ennyire a KDNP-t:

Farkash√°zy Tivadar a napokban azt mondta, szentt√© avatn√° Hoffmann R√≥zsa oktat√°s√©rt felelŇĎs √°llamtitk√°rt, mert egy √≥r√°n bel√ľl √∂tsz√∂r jelent meg neki az ATV k√©pernyŇĎj√©n, majdnem annyiszor, mint a fatimai Madonna.