Takarodjon a politika a fociból!

Illustration for article titled Takarodjon a politika a fociból!

A futballszurkolók tüntetése békésen ért véget, de figyelmeztetnek, hogy legközelebb erőt fognak demonstrálni.

Advertisement

A többezres létszámú tömeg a Kossuth téren fél négy körül oszlani kezdett, de Boros András azt mondja, páran még azért maradtak, és élvezik a sajtó figyelmét.

Advertisement

A transzparensekkel, zászlókkal felvonuló szurkolók összefogást ígértek, és további harcot a regisztráció és a drukkerek kriminalizálása ellen. A beszédek fő témája volt, hogy takarodjanak a politikus klubvezetők, és hogy nem a szurkolók miatt tart ott a magyar foci, ahol.

Illustration for article titled Takarodjon a politika a fociból!
Advertisement

Az is elhangzott a tudósítónk szerint, hogy falhoz vannak szorítva, és nem tudnak mást tenni ebben a helyzetben, mint radikalizálódni, noha elsődlegesen tárgyalni szeretnének, mert ez a helyzet így tarthatatlan. Arról is szó volt, hogy közismert személyek is felszólaltak volna, de állítólag munkahelyi nyomás (?) miatt nem tehették meg ezt, így egy ismeretlen fradista és egy békéscsabai vezérszurkoló beszélt.

A tüntetés végén a szervezők megkértek mindenkit, hogy amerről jött, arra is menjen vissza, a mai napra vége a tüntetésnek, de azt mondják, ez az utolsó alkalom, hogy ilyen békések. De, mint tudjátok, ez csak az első tüntetés volt ma, a második, az internetadó elleni demonstráció 6-kor kezdődik a József nádor téren.

Advertisement

Fotók: Boros András

Share This Story

Get our newsletter