A futballszurkol√≥k t√ľntet√©se b√©k√©sen √©rt v√©get, de figyelmeztetnek, hogy legk√∂zelebb erŇĎt fognak demonstr√°lni.

A t√∂bbezres l√©tsz√°m√ļ t√∂meg a Kossuth t√©ren f√©l n√©gy k√∂r√ľl oszlani kezdett, de Boros Andr√°s azt mondja, p√°ran m√©g az√©rt maradtak, √©s √©lvezik a sajt√≥ figyelm√©t.

A transzparensekkel, z√°szl√≥kkal felvonul√≥ szurkol√≥k √∂sszefog√°st √≠g√©rtek, √©s tov√°bbi harcot a regisztr√°ci√≥ √©s a drukkerek kriminaliz√°l√°sa ellen. A besz√©dek fŇĎ t√©m√°ja volt, hogy takarodjanak a politikus klubvezetŇĎk, √©s hogy nem a szurkol√≥k miatt tart ott a magyar foci, ahol.

Advertisement

Az is elhangzott a tud√≥s√≠t√≥nk szerint, hogy falhoz vannak szor√≠tva, √©s nem tudnak m√°st tenni ebben a helyzetben, mint radikaliz√°l√≥dni, noha elsŇĎdlegesen t√°rgyalni szeretn√©nek, mert ez a helyzet √≠gy tarthatatlan. Arr√≥l is sz√≥ volt, hogy k√∂zismert szem√©lyek is felsz√≥laltak volna, de √°ll√≠t√≥lag munkahelyi nyom√°s (?) miatt nem tehett√©k meg ezt, √≠gy egy ismeretlen fradista √©s egy b√©k√©scsabai vez√©rszurkol√≥ besz√©lt.

A t√ľntet√©s v√©g√©n a szervezŇĎk megk√©rtek mindenkit, hogy amerrŇĎl j√∂tt, arra is menjen vissza, a mai napra v√©ge a t√ľntet√©snek, de azt mondj√°k, ez az utols√≥ alkalom, hogy ilyen b√©k√©sek. De, mint tudj√°tok, ez csak az elsŇĎ t√ľntet√©s volt ma, a m√°sodik, az internetad√≥ elleni demonstr√°ci√≥ 6-kor kezdŇĎdik a J√≥zsef n√°dor t√©ren.

Fotók: Boros András